Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Accessoires voor houten ladders en trappen

Naast trappen bieden wij een diversiteit aan accessoires voor de trappen en ladders aan. Deze categorie wordt opgedeeld in bevestigingsmateriaal voor trappen en professionele accessoires. Alle trappen en ladders voor binnenshuis worden bij ons zonder bevestigingsmateriaal geleverd. De reden dat de trappen zonder bevestigingsmateriaal worden geleverd is om dat elke situatie en elke smaak anders is. Hierdoor bieden wij geen standaard oplossing aan. Hieronder worden de verschillende accessoires uiteengezet. Te beginnen met het bevestigingsmateriaal gevolgd door de accessoires voor professioneel gebruik.

 

Bevestigingsmateriaal

Zoals hierboven omschreven worden de trappen zonder bevestigingsmateriaal geleverd. Het bevestigingsmateriaal wat wij aanbieden is bedoeld voor tijdelijk of semipermanent gebruik. Wanneer je de ladder of trap nodig hebt hang je deze met de bevestigingshaken over de bevestigingsstang. Heb je de trap of ladder niet meer nodig, dan zet je hem weg of zet je de trap of ladder in ruststand langs de muur met behulp van een extra set haken. Wanneer ervoor wordt gekozen om een trap permanent op een plek te bevestigen is er geen bevestigingsmateriaal noodzakelijk en kan de trap direct tegen de muur, vide, hoogslaper of andere gewenste plek worden geboord.

Verschillende materialen bevestigingsmateriaal

Elke situatie en smaak vraagt om een ander soort bevestigingsmateriaal. Wij bieden drie varianten bevestigingsstang aan. RVS, steigerbuis en gepoedercoate zwarte steigerbuis. De leverbare maten verschillen per product. Alle bevestigingsmaterialen zijn optioneel en zijn niet standaard meegeleverd.

 

Bevestigingshaken

Om de trap of ladder semipermanent of tijdelijk te gebruiken in combinatie met een bevestigingsstang vraagt om een set bevestigingshaken. Wij bieden twee varianten RVS-bevestigingshaken aan; RVS en zwarte haken. De bevestigingshaken kunnen op de gewenste hoogte worden gemonteerd om zo op de juiste hoogte over de bevestigingsstang te hangen.

Behoefte om de trap na gebruik weg te zetten of weg te hangen? Een veelgebruikte oplossing hiervoor is een extra set haken. De extra set bevestigingshaken kan dan op een lager punt op de trap of ladder geplaatst worden waardoor de trap of ladder loodrecht gezet kan worden met de haken over de bevestigingsstang. Een alternatief hiervoor, wanneer de ruimte het niet toelaat is een extra bevestigingsstang te kiezen. Deze bevestigingsstang kan dan op een plek naar wens gemonteerd worden. Vervolgens kun je de ladder of trap hier ophangen. Bevestigingshaken zijn optioneel en worden hierdoor niet standaard meegeleverd.

 

Trapleuning hout

Behoefte aan extra houvast of veiligheid bij het beklimmen van de trap? Dan is een trapleuning van hout een oplossing. De trap kan worden voor zien van een leuning van 100cm en 150cm. Deze leuningen worden los geleverd en kunnen naar eigen inzicht op de trap op de gewenste hoogte gemonteerd worden. Het materiaal van de trapleuning hout sluit goed aan bij grenenhouten trappen. Leuningen zijn optioneel en zijn niet standaard meegeleverd.

 

 

Professionele accessoires

Wij bieden voor vakmensen en professionals een aantal accessoires die de functionaliteiten van een ladder verrijken. Het aanbod bestaat uit: Houten schragen, ladder afhouder, nokhaak aluminium, koppelstukken dakladder, bordes voor werktrap, laddermat, kantelvoeten, rol laddertouw en een verstelbare ladderpoot.

 

Houten schragen

Professionele, houten werkbokken of houten schragen (opklapbaar). Gemaakt van stevig grenenhout. Hoogte 80 cm. Zware kwaliteit houten schragen. Worden geleverd per set van 2 stuks. De maten van het steungedeelte zijn 6cm bij 75cm.

 

Ladderafhouder / Afstandshouder

De houten ladderafhouder is een afstandhouder om achter de ladder te plaatsen. Voorzien van een handig verfbakje. Ook voor aluminium ladders. Ook te gebruiken in combinatie met een raambalk (van 2 meter lengte), zodat de ladder voor een raam kan worden. Een ladder afhouder geschikt voor ladders met een optrede van 25cm. 

 

Raambalk

Houten raambalk te gebruiken in combinatie met de ladderafhouder of door de latogen te gebruiken. Hiermee is het mogelijk om tegen een raam aan te kunnen werken. Door beide kozijnen te gebruiken en weerszijden van het raam. 

 

Aluminium Nokhaak

Om extra veiligheid en zekerheid te creeren kan er gebruik gemaakt worden van een aluminium nokhaak. Deze nokhaak is eenvoudig te bevestigen op de dakladder. Je kunt de dakladder met de kant van de wieltjes het dak op duwen en wanneer de ladder de nok bereikt de ladder omdraaien. De nokhaak blijft achter de nok hangen waardoor de ladder niet weg kan glijden tijdens het werken. 

 

Koppelstukken dakladder

Om naar de nok van het dak te komen met de ladder is een ladder vaak niet voldoende. Om de hoogte van de nok te behalen zijn erkoppelstukken voor de dakladders. Met deze koppelstukken kun je meerdere dakladder aan elkaar koppelen. Hierdoor kun je de gewenste hoogte bereiken. 

Door deze koppelstukken bestaat je ladder uit meerdere delen. Wanneer je klaar bent met de klus op of aan het dak kunnen de ladders weer losgekoppeld worden. Dit maakt ook dat je nooit een te lange ladder mee met de werkauto mee hoeft te nemen.

 

Bordes/plateau

Een plateau of bordes kan handig zijn tijdens het werken op een trap. Een plateau kun je aan de bovenkant van de schilderstrap bevestigen om er vervolgens gereedschap of bijvoorbeeld een pot verf neer te zetten. De plateautrap heeft zelf een plateau. Bij een dubbeltrap en een schildertrap is een bordes/plateau optioneel. 

 

Contact

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected]

Accessoires voor houten ladders
  • Bevestigingsstang (60 tot 400 cm)

   Bevestigingsstang voor trappen en ladders. Diameter 26.9mm. Gemaakt van steigerbuis. Inclusief bevestigingsstukken en schroeven.

   €24,95
  • Zwarte bevestigingshaken set

   Eigengemaakte zwarte bevestigingshaken. Zwart gecoat om als bijpassende haken te gebruiken bij de zwarte bevestigingsstang. Geschikt voor zoldertrap of enkele houten ladder. Deze haken zijn geschikt voor bevestigingsstangen tot 32mm.

   €24,95
  • RVS bevestigingshaken set

   RVS bevestigingshaken set. Geschikt voor montage aan de achterkant van de zoldertrap. De bevestigingshaken worden gebruikt als de zoldertrap aan de bovenkant uitsteekt (wanneer uw benodigde verticale hoogte lager is dan de best passende zoldertrap).

   €19,95
  • Zwarte bevestigingsstang (60-175 cm)

   De zwarte bevestigingsstang is geschikt voor de houten zoldertrap en de enkele houten ladder in combinatie met zwarte bevestigingshaken. Leverbaar in drie maten 60cm, 125cm en 175cm.

   €34,95
  • RVS ophangsysteem compleet met haken (60cm)

   Bevestigingsstang RVS 60 cm lang, gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, geschikt voor het vastzetten van de zoldertap of enkele houten ladder. Deze set bestaat uit de bevestigingsstang, bevestigingshaken, einddhoven en wandsteunen.

   €85,00
  • Bevestigingsstang RVS (60-325cm)

   Bevestigingsstang RVS in verschillende standaardmaten vanaf 60cm tot 325cm lang. Gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, geschikt voor het vastzetten van alle trappen en ladders.

   €69,00
  • Houten leuning 100 cm

   Voor extra veiligheid en houvast bieden wij een leuning aan. De leuning kan zowel links als rechts gemonteerd worden. Bevestigingsmateriaal inbegrepen.

   €32,50
  • Opklapbare houten schragen 80 cm per set van 2 stuks

   Professionele, houten werkbokken of schragen (opklapbaar). Gemaakt van stevig grenenhout. Hoogte 80 cm. Zware kwaliteit houten schragen. Worden geleverd per set van 2 stuks. De maten van het steungedeelte zijn 6cm bij 75cm.

   €89,00
  • Handgemaakte koppelstukken dakladder set

   Precies op maat gemaakte koppelstukken voor het verlengen van dakladders. De koppelstukken zijn eenvoudig met de hand aan te draaien. Verleng je ladder met de koppelstukken en bereik de gewenste hoogte.

   €60,00
  • Nokhaak aluminium

   Maxall Nokhaak gemaakt van aluminium, geschikt voor dakladders

   €79,00
  • Bevestigingsstang kunststof doppen 60 cm

   Bevestingsstang gemaakt van steigerbuizen. Met gegalvaniseerde bevestingingspoten en zwarte kunststof afsluitdoppen aan weerszijden van de buis. Diameter 2,7 cm en lengte 60 cm. Geschikt voor zoldert-, bibliotheek-, hoogslapertrappen en enkele ladders.

   €22,95

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »