Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

De houten ladder

De productie van de houten ladder is de oorsprong van ons bedrijf. Sinds 1891 produceren wij houten ladders voor de fruitteelt in de Nederland. door de jaren heen is ons assortiment flink uitgebreid. Waar voorheen enkel de focus lag op de ladders voor in de fruitteelt ligt de focus tegenwoordig op de houten ladder en trappen voor binnenshuis. 

De categorie houten ladder voor binnenshuis is te onderscheiden in twee subcategorieën; de decoratie ladders en de functionele ladders. Onder de decoratie ladders vallen de handdoek ladder, de decoratie ladder en de badkamer ladder. Alle drie een identieke ladder die onder verschillende namen wordt aangeboden.

Onder de functionele houten ladder vallen de houten boekenkast ladder en de bibliotheek ladder. Ook deze ladders zijn identiek aan elkaar en worden onder een andere naam verkocht. 

 

Decoratie ladder

Onder de subcategorie decoratie ladder vallen de handdoek ladder, de decoratie ladder en de badkamer ladder. De ladders zijn identiek aan elkaar maar worden onder verschillende namen aangeboden. De ladders dienen als echte sfeermaker of eyecatcher in huis. Met deze ladders kun je je creativiteit laten gaan. Alle drie de decoratie ladders zijn verkrijgbaar in drie kleuren, wit, zwart en 'nature' transparant. Welke kleur past er bij jouw interieur?

De decoratie ladder hout is licht van gewicht en kan hierdoor gemakkelijk geplaatst worden. De ladders zijn gemaakt van kwalitatief eerste keuze eikenhout dat wordt afgelakt met twee componenten lak. Hierdoor is de decoratie ladder beschermd tegen vocht. De ladder kan hierdoor overal in huis geplaatst worden. Zelfs in de badkamer zonder te gaan schimmelen! 

 

Handdoek ladder/Badkamer ladder

Een populaire plek om te versieren met een handdoek ladder is de badkamer. Hang je handdoek of kleren over de handdoek ladder badkamer. Maak jouw badkamer compleet met de houten handdoek ladder!

 

Decoratie ladder

De ladder is zeer geschikt als uniek object in bijvoorbeeld de woonkamer. Creëer een unieke look met behulp van een mooie eikenhouten ladder. Hang er bijvoorbeeld tijdschriften of souvenirs van reizen overheen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak met de decoratie ladder jouw gewenste uitstraling!

 

Functionele ladder

Onder de categorie functionele ladder scharen wij de bibliotheek ladder en de boekenkastladder. Ook deze twee ladders zijn identiek aan elkaar en worden onder twee verschillende namen verkocht. Zowel de boekenkast ladder en de bibliotheek ladder zijn bedoeld om tegen grote boekenkasten aan te plaatsen om zo bij de bovenste planken te kunnen om er boeken uit te pakken. 

 

Ladder boekenkast en bibliotheekladder

De boekenkast ladder en de bibliotheek ladder zijn licht van gewicht en kan hierdoor eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor zijn alle plekken van links naar rechts en boven tot onder bereikbaar. Ook kan deze ladder in kledingswinkels toegepast worden als wandkast ladder. 

De ladder boekenkast en bibliotheek ladder worden op ambachtelijke wijze gefabriceerd in Nederland. De ladder is hoogwaardig van kwaliteit. Een houten ladder straalt warmte uit en wordt als sfeervol ervaren door veel gebruikers. De ladder boekenkast en de bibliotheek ladder zijn gemaakt van Amerikaans Oregon Pine hout. De ladder is standaard afgewerkt met lijnzaadolie. Dit om uitdroging van het hout te voorkomen.

 

Wanneer kies je voor een boekenkast ladder of bibliotheek ladder?

Deze ladder wordt onder twee namen in ons assortiment aangeboden. De ladders zijn identiek. Wat een bibliotheek ladder of boekenkast ladder een passende oplossing maakt voor een boekenkast of bibliotheek is het feit dat de ladder erg schuin geplaatst kan worden. Dit kan doordat de ladder staande sporten (benaming voor treden van een ladder) heeft in plaats van vlakke treden. Hierdoor blijft de ladder boekenkast dicht langs de wand met boeken. Wanneer je een trap neemt met vlakke treden komt de trap verder van de boekenkast of bibliotheek te staan wanneer de trap langer wordt. 

De draagkracht van een boekenkast ladder is 200KG. 

Gaat de voorkeur uit naar vlakke treden boven staande sporten dan is een trap een passende oplossing. Voor een overzicht van het aanbod hiervan kijk dan hier. 

 

Contact

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected] met ons op!

Houten ladder
  • Houten boekenkastladder

   Een boekenkastladder is geschikt tot een hoogte van 550 cm. Deze enkele ladder kan erg steil staan waardoor alle planken van de boekenkast of bibliotheek goed bereikbaar zijn. De ladder is duurzaam en degelijk.

   €135,00
  • Houten bibliotheekladder

   Een bibliotheekladder is geschikt tot een hoogte van 550 cm. Deze enkele ladder kan erg steil staan waardoor alle planken van de boekenkast of bibliotheek goed bereikbaar zijn. De ladder is duurzaam en degelijk.

   €135,00
  • Ladder zwart eiken

   De ladder zwart eiken, is beschermd tegen water. We gebruiken hiervoor een hoogwaardige 2-componentenlak. Een ideale decoratie ladder voor in de badkamer of woonkamer dus!

   €119,00
  • Badkamer ladder eikenhout strak zwart

   Deze eikenhouten badkamer ladder strak zwart is beschermd tegen water. We gebruiken hiervoor een hoogwaardige 2-componentenlak. Een ideale decoratieladder voor in de badkamer dus!

   €119,00
  • Handdoek ladder nature eiken

   Met een eikenhouten nature handdoek ladder kun je jouw creativiteit de loop laten. Decoreer de handdoekladder helemaal naar wens! Deze houten handdoekladder is gemaakt van echt eikenhout.

   €119,00
  • Handdoek ladder zwart eiken

   Met een eikenhouten zwarte handdoek ladder kun je jouw creativiteit de loop laten! Hang er handdoeken of woonaccessoires overheen en maak een unieke style! Deze houten handdoekladder is gemaakt van echt eikenhout.

   €119,00
  • Decoratie ladder nature eiken

   Decoratie ladder in nature kleur gelakt. Deze kleur accentueert de karakteristieke nerf van het eikenhout. De meubelmaker heeft de ladder met twee-componentenlak behandelt wat zorgt voor een bescherming tegen vocht en schimmel.

   €119,00
  • Badkamer ladder eikenhout nature

   Deze badkamer ladder nature heeft de originele eikenhouten kleur behouden omdat het in de transparante nature kleur is gelakt. We gebruiken hiervoor duurzaam 2-componentenlak, wat waterdicht is. Een eikenhouten badkamer ladder zonder schimmel dus.

   €119,00
  • Decoratie ladder wit eiken

   Decoratie ladder wit gelakt. Deze kleur accentueert de karakteristieke nerf van het eikenhout. De meubelmaker heeft de ladder met twee-componentenlak behandelt wat zorgt voor een bescherming tegen vocht en schimmel.

   €119,00
  • Ladder wit eiken

   Met een witte ladder kun je jouw creativiteit de loop laten! Hang er handdoeken of woonaccessoires overheen en maak een unieke style! Deze houten ladder is gemaakt van echt eikenhout.

   €119,00
  • Badkamer ladder eikenhout puur wit

   Deze eikenhouten badkamer ladder puur wit is beschermd tegen water. We gebruiken hiervoor een hoogwaardige 2-componentenlak. Een ideale decoratieladder voor in de badkamer dus!

   €119,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »