Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

De houten ladder

De houten ladder is de oorsprong van ons bedrijf. Sinds 1891 produceren wij houten ladders voor de fruitteelt in de Nederland. door de jaren heen is het assortiment van de houten ladder flink uitgebreid. Waar voorheen enkel de focus lag op de ladders voor in de fruitteelt ligt de focus tegenwoordig op de houten ladder voor binnenshuis. 

De categorie houten ladder voor binnenshuis is te onderscheiden in twee subcategorieën; de decoratie ladders en de functionele ladders. Onder de decoratie ladders vallen de handdoek ladder, de decoratie ladder en de badkamer ladder. Alle drie een identieke ladder die onder verschillende namen wordt aangeboden.

Onder de functionele houten ladder vallen de houten boekenkast ladder en de bibliotheek ladder. Ook deze ladders zijn identiek aan elkaar en worden onder een andere naam verkocht. 

 

Decoratie ladder

Onder de subcategorie decoratie ladder vallen de handdoek ladder, de decoratie ladder en de badkamer ladder. De ladders zijn identiek aan elkaar maar worden onder verschillende namen aangeboden. De ladders dienen als echte sfeermaker of eyecatcher in huis. Met deze ladders kun je je creativiteit laten gaan. Alle drie de decoratie ladders zijn verkrijgbaar in drie kleuren, wit, zwart en 'nature' transparant. Welke kleur past er bij jouw interieur?

De decoratie ladder hout is licht van gewicht en kan hierdoor gemakkelijk geplaatst worden. De ladders zijn gemaakt van kwalitatief eerste keuze eikenhout dat wordt afgelakt met twee componenten lak. Hierdoor is de decoratie ladder beschermd tegen vocht. De ladder kan hierdoor overal in huis geplaatst worden. Zelfs in de badkamer zonder te gaan schimmelen! 

 

Handdoek ladder/Badkamer ladder

Een populaire plek om te versieren met een handdoek ladder is de badkamer. Hang je handdoek of kleren over de handdoek ladder badkamer. Maak jouw badkamer compleet met de houten handdoek ladder!

 

Decoratie ladder

De ladder is zeer geschikt als uniek object in bijvoorbeeld de woonkamer. Creëer een unieke look met behulp van een mooie eikenhouten ladder. Hang er bijvoorbeeld tijdschriften of souvenirs van reizen overheen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak met de decoratie ladder jouw gewenste uitstraling!

 

Functionele ladder

Onder de categorie functionele ladder scharen wij de bibliotheek ladder en de boekenkastladder. Ook deze twee ladders zijn identiek aan elkaar en worden onder twee verschillende namen verkocht. Zowel de boekenkast ladder en de bibliotheek ladder zijn bedoeld om tegen grote boekenkasten aan te plaatsen om zo bij de bovenste planken te kunnen om er boeken uit te pakken. 

 

Ladder boekenkast en bibliotheekladder

De boekenkast ladder en de bibliotheek ladder zijn licht van gewicht en kan hierdoor eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor zijn alle plekken van links naar rechts en boven tot onder bereikbaar. Ook kan deze ladder in kledingswinkels toegepast worden als wandkast ladder

De ladder boekenkast en bibliotheek ladder worden op ambachtelijke wijze gefabriceerd in Nederland. De ladder is hoogwaardig van kwaliteit. Een houten ladder straalt warmte uit en wordt als sfeervol ervaren door veel gebruikers. De ladder boekenkast en de bibliotheek ladder zijn gemaakt van Amerikaans Oregon Pine hout. De ladder is standaard afgewerkt met lijnzaadolie. Dit om uitdroging van het hout te voorkomen.

 

Wanneer kies je voor een boekenkast ladder of bibliotheek ladder?

Wat een bibliotheek ladder of boekenkast ladder een passende oplossing maakt voor een boekenkast of bibliotheek is het feit dat de ladder erg schuin geplaatst kan worden. Dit kan doordat de ladder staande sporten (benaming voor treden van een ladder) heeft in plaats van vlakke treden. Hierdoor blijft de ladder boekenkast dicht langs de wand met boeken. Wanneer je een trap neemt met vlakke treden komt de trap verder van de boekenkast of bibliotheek te staan wanneer de trap langer wordt. 

De draagkracht van een boekenkast ladder is 200KG. 

Gaat de voorkeur uit naar vlakke treden boven staande sporten dan is een trap een passende oplossing. Voor een overzicht van het aanbod hiervan kijk dan hier. 

 

Helemaal aangepast op jouw wensen

Onze traditie en ambacht zorgen ervoor dat wij iedere keer weer de juiste kwaliteit kunnen leveren die je zoekt. Heb je nu hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected] met ons op!

Houten ladder
  • Van Eldik Est.1891 Houten boekenkastladder
  • Houten boekenkastladder

   Een boekenkastladder is geschikt tot een hoogte van 550 cm. Deze enkele ladder kan erg steil staan waardoor alle planken van de boekenkast of bibliotheek goed bereikbaar zijn. De ladder is duurzaam en degelijk.

   €135,00
  • Van Eldik Est.1891 Houten bibliotheekladder
  • Houten bibliotheekladder

   Een bibliotheekladder is geschikt tot een hoogte van 550 cm. Deze enkele ladder kan erg steil staan waardoor alle planken van de boekenkast of bibliotheek goed bereikbaar zijn. De ladder is duurzaam en degelijk.

   €135,00
  • Hilberts Handdoek ladder nature eiken
  • Handdoek ladder nature eiken

   Met een eikenhouten nature handdoek ladder kun je jouw creativiteit de loop laten. Decoreer de handdoekladder helemaal naar wens! Deze houten handdoekladder is gemaakt van echt eikenhout.

   €119,00
  • Hilberts Decoratie ladder wit eiken
  • Decoratie ladder wit eiken

   Decoratie ladder wit gelakt. Deze kleur accentueert de karakteristieke nerf van het eikenhout. De meubelmaker heeft de ladder met twee-componentenlak behandelt wat zorgt voor een bescherming tegen vocht en schimmel.

   €119,00
  • Hilberts Handdoek ladder wit eiken
  • Handdoek ladder wit eiken

   Met een eikenhouten witte handdoek ladder kun je jouw creativiteit de loop laten! Hang er handdoeken of woonaccessoires overheen en maak een unieke style! Deze houten handdoekladder is gemaakt van echt eikenhout.

   €119,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »