Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Ambachtelijk Gemaakte Houten Zoldertrap

Heb je een zolder, vide, etage of garage met verdieping en zoek je een bijpassende mooie houten zoldertrap? Op Houtenladders.nl vind je een geschikte zoldertrap. De houten zoldertrap is een degelijke, comfortabele en sfeervolle trap, gemaakt van verschillende soorten hout.

De trappen worden kant en klaar en geleverd. Dit betreft dus geen bouwpakket.

Onze houten zoldertrap wordt nog steeds in Nederland gemaakt. Handgemaakt sinds 1891. Echte Hollandse ambacht en kwaliteit dus.

Varianten zoldertrappen op Houtenladders.nl

Onze zoldertrap is leverbaar in drie soorten hout. De houten zoldertrap voor elke situatie. De beukenhouten zoldertrap voor als je een fijnere houtsoort zoekt en de eikenhouten zoldertrap voor als je een chique zoldertrap zoekt. De eikenhouten zoldertrap is verkrijgbaar in verschillende kleuren; wit, zwart en 'nature' transparant gelakt.

Ruimtebesparende zoldertrap

Speciaal voor situaties waarbij er weinig ruimte op de vloer is hebben wij een ruimtebesparende zoldertrap in het assortiment. Dit is een zoldertrap met vlakke treden maar dan een stuk steiler dan de normale varianten. Dit zorgt ervoor dat de trap dezelfde hoogte kan bereiken maar hier minder vloeroppervlak voor nodig heeft. Ideaal voor in een gang of kinderkamer bijvoorbeeld. De maatvoering van deze trap wijkt iets af. Kijk voor meer details over dit product op de pagina van de ruimtebesparende zoldertrap.

Welke kleur Houten Zoldertrap past bij mij?

Kleurkeuze voor een houten zoldertrap is natuurlijk iets persoonlijks en situatie- en omgevingsafhankelijk. Ben je op zoek naar een frisse kleur? Dan is de witte trap van eikenhout misschien iets voor jou. Zoek je een meer robuust stoer uiterlijk? Dan is de zwarte zoldertrap een echte aanrader. Wanneer je meer een klassieke zoldertrap zoekt, is de 'nature' zoldertrap een passende keuze!

De houten zoldertrap en de beukenhouten zoldertrap zijn allebei onbehandeld en kunnen naar eigen wens en inzicht worden geschilderd of geolied. 

Maatvoering trappen

De houten trappen worden in verschillende standaardmaten geproduceerd. Hierdoor is er een geschikte trap voor nagenoeg elke situatie tot een loodrechte hoogte van 342 cm. Deze zoldertrap is standaard 40cm breed en heeft een draagkracht van minimaal 200kg.

Geen idee hoe je kunt opmeten hoe lang/breed uw trap moet worden? Check dan ook eens onze instructievideo hoe de juiste maat zoldertrap bepalen.

Hoe monteer ik een Zoldertrap

De houten zoldertrap wordt kant en klaar en geleverd. De zoldertrap hoeft alleen nog op de gewenste plek gemonteerd worden. Dit betreft dus geen bouwpakket.

De zoldertrap is gemakkelijk zelf te bevestigen. Om de zoldertrap te bevestigen bieden wij bevestigingsstangen en bevestigingshaken.

Check ook de instructievideo hoe een trap eenvoudig te monteren is. Voor extra houvast of veiligheid van bijvoorbeeld (kleine) kinderen is een leuning los te verkrijgen.

Wanneer de zoldertrap met een bevestigingsstang wordt bevestigd kan deze eenvoudig los gehaald worden. Je kunt de trap dan ergens anders wegzetten of ophangen zodat de trap niet in de weg staat. Zet bijvoorbeeld de trap recht tegen de muur of hang hem ergens op met een extra bevestigingsstang.

Is de zoldertrap hout niet wat je zoekt?

Denk je dat je een andere trap nodig hebt dan een zoldertrap? Omdat er bijvoorbeeld niet voldoende ruimte is op de vloer, dan is dit wellicht een passend alternatief.

Contact

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected] met ons op!

Houten zoldertrap
  • Houten zoldertrap

   Zeer degelijke houten zoldertrap. Deze praktische trap wordt gemaakt van Europees grenenhout. De trap is comfortabel door de platte treden. Ideaal voor zolders, vide's en garages. Maximale draagkracht is 200 kg.

   €135,00
  • Ruimtebesparende zoldertrap

   Deze ruimtebesparende trap heeft vlakke treden en heeft weinig ruimte op de vloer nodig. Ideaal voor ruimtes waar de ruimte beperkt is.

   €145,00
  • Zoldertrap beukenhout

   Deze beukenhouten zoldertrap is handgemaakte van hoogwaardig Europees hard beukenhout. Beukenhout heeft een mooie verfijnde tekening in de houtstructuur. De trap heeft een mooie lichte kleur en kan een verrijking voor het interieur zijn.

   €149,00
  • Zoldertrap nature eiken

   Zeer degelijke en sfeervolle eikenhouten zoldertrap. Geschikt voor het gebruik voor een zolder, vide of etage. Wanneer je naar een verfijnt product op zoek bent is dit een goede optie. De trap is van hoogwaardig eikenhout gefabriceerd.

   €275,00
  • Zoldertrap zwart eiken

   Zeer degelijke en sfeervolle eikenhouten zoldertrap. Geschikt voor het gebruik voor een zolder, vide of etage. Wanneer je naar een verfijnd product op zoek bent is dit een goede optie. De trap is van hoogwaardig eikenhout gefabriceerd.

   €249,00
  • Zoldertrap wit eiken

   Zeer degelijke en sfeervolle eikenhouten zoldertrap. Geschikt voor het gebruik voor een zolder, vide of etage. Wanneer je naar een verfijnt product op zoek bent is dit een goede optie. De trap is van hoogwaardig eikenhout gefabriceerd.

   €249,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »