Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Ambachtelijke Houten Trap

Zoek je een handige houten trap voor in huis? Houten trappen en ladders zijn onze specialiteit. Wij bieden een trappen voor nagenoeg elke situatie! Denk hierbij aan oplossingen voor garages, zolders, hoogslapers, boekenkasten, vide's en kelders. Verzin het maar en wij hebben er een trap voor!

Wij zijn 4e generatie laddermakers gespecialiseerd in de productie en onderhoud van houten trappen en ladders. Onze familie is in 1891 gestart met de productie en onderhoud van houten trappen en ladders. De productie van onze artikelen is nog altijd op ambachtelijke wijze. De trappen voldoen aan hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen en zijn hierdoor veilig in en rondom het huis te gebruiken. Met het grootste assortiment houten trappen van Nederland leveren we ook in Belgie en Duitsland.

 

Welke varianten van de houten trap zijn er?

Wij bieden in essentie een type trap aan in drie verschillende houtsoorten. De houtsoorten die wij aanbieden zijn grenen, beuken en eiken. De trappen worden onder verschillende namen aangeboden op onze website. Alle trappen zijn identiek aan elkaar. Zoals de molenaarstrap, de steektrap, de bibliotheektrap, de zoldertrap en de hoogslapertrap. Al deze trappen zijn te verkrijgen in drie soorten; de grenentrap, de beukentrap en de eikentrap. De eikenhoutentrap is ook als witte houten trap en als zwarte houten trap verkrijgbaar. Deze trappen zijn allemaal hetzelfde maar worden onder andere namen verkocht.

De molenaarstrap hout is leverbaar in 3 drie houtsoorten. Een grenentrap, geschikt voor elke situatie en omgeving, de beukentrap voor als je iets fijnere houtsoort zoekt en de eikenhouten trap voor als je een stijlvolle molenaarstrap zoekt. De sierlijke eikenhouten trap is verkrijgbaar in het witte houten trap, natural en zwarte houten trap. Bij elk interieur of omgeving past een andere ladder. Welke past er bij jou thuis?

De steektrap. Op zoek naar een steektrap voor jouw vide, garage met verdieping of garage? Op Houtenladders.nl vind je een groot aanbod steektrappen. De open steektrap is een betrouwbare, gedegen en behaaglijke trap, gefabriceerd van verschillende houtsoorten. Zoals de eiken variant, de rechte beuken variant en de steektrap grenen.

De bibliotheektrap. Heb je een bibliotheekkast en zoek je een bijpassende mooie bibliotheektrap hout?  De bibliotheektrap trap is een degelijke, stabiele en sfeervolle trap. Deze trappen worden gemaakt van eikenhout, beukenhout en grenenhout.

De zoldertrap. Heb je een zolder, vide, etage of garage met verdieping en zoek je een bijpassende mooie houten trap? Op Houtenladders.nl vind je een groot aanbod houten zoldertrap. De houten trap is een degelijke, comfortabele en sfeervolle trap, gemaakt van verschillende soorten hout. Kies je voor beukenhout, eikenhout of grenenhout?

De Traphoogslaper. Zoek je een bijpassende mooie houten trap hoogslaper of stapelbed trap? Op Houtenladders.nl vind je een groot aanbod hoogslapertrap en stapelbedtrap. De hoogslapertrap en ook de trap stapelbed zijn degelijke, stabiele en sfeervolle trap voor hoogslaper, gemaakt van verschillende soorten hout

 

Helemaal aangepast op jouw wensen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected] met ons op!

Houten trap
  • Steektrap beukenhout

   Beukenhouten steektrap. Exclusief en handgemaakt van hoogwaardig, hard beukenhout. Beukenhout heeft een mooie verfijnde tekening in de houtstructuur. Dit maakt deze beukenhouten zoldertap ook uitermate geschikt als sierlijke bibliotheektrap.

   €149,00
  • Houten zoldertrap

   Zeer degelijke houten zoldertrap. Deze praktische trap wordt gemaakt van Europees grenenhout. De trap is comfortabel door de platte treden. Ideaal voor zolders, vide's en garages. Maximale draagkracht is 200 kg.

   €135,00
  • Ruimtebesparende zoldertrap

   Deze ruimtebesparende trap heeft vlakke treden en heeft weinig ruimte op de vloer nodig. Ideaal voor ruimtes waar de ruimte beperkt is.

   €145,00
  • Zoldertrap beukenhout

   Deze beukenhouten zoldertrap is handgemaakte van hoogwaardig Europees hard beukenhout. Beukenhout heeft een mooie verfijnde tekening in de houtstructuur. De trap heeft een mooie lichte kleur en kan een verrijking voor het interieur zijn.

   €149,00
  • Houten molenaarstrap (grenen trap)

   Zeer degelijke en stabiele houten molenaarstrap. De trap wordt handgemaakt van Europees grenenhout. Erg comfortabel door de platte treden. Voor zolders, boekenkasten en stapelbedden/hoogslapers. Zeer robuust, maximale draagkracht 200 kg.

   €135,00
  • Houten boekenkastladder

   Een boekenkastladder is geschikt tot een hoogte van 550 cm. Deze enkele ladder kan erg steil staan waardoor alle planken van de boekenkast of bibliotheek goed bereikbaar zijn. De ladder is duurzaam en degelijk.

   €135,00
  • Molenaarstrap (beuken trap)

   Beukenhouten molenaarstrap. Ambachtelijke geproduceerde molenaarstrap van hoogwaardig, hard beukenhout. Voor zolders, boekenkasten en stapelbedden/hoogslapers. Zeer robuust, maximale draagkracht 200 kg.

   €149,00
  • Bibliotheektrap zwart eiken

   Zeer stijvolle en strakke eikenhouten bibliotheektrap. Een prachtige bibliotheek trap voor jouw boekenkast of bibliotheek? De bibliotheek trap is comfortabel te beklimmen door de platte treden. Draagkracht maximaal 200 kg.

   €249,00
  • Bibliotheektrap van beukenhout

   Beukenhouten bibliotheektrap is licht van kleur en hoog van kwaliteit. De beuken ladder wordt op amachtelijke wijze van hoogwaardig hard beukenhout gefabriceerd. De bibliotheek trap is geschikt voor bibliotheken en boekenkasten.De maximale draagkracht van

   €149,00
  • Houten bibliotheektrap (grenen trap)

   Een bibliotheektrap geschikt voor bibliotheken en boekenkasten. Deze trap is gemaakt van Europees grenenhout. Deze trap is de meest basale uitvoering maar is uiterst geschikt. De trap is comfortabel door de platte treden. De bibliotheektrap is robuust en

   €135,00
  • Zoldertrap nature eiken

   Zeer degelijke en sfeervolle eikenhouten zoldertrap. Geschikt voor het gebruik voor een zolder, vide of etage. Wanneer je naar een verfijnt product op zoek bent is dit een goede optie. De trap is van hoogwaardig eikenhout gefabriceerd.

   €275,00
  • Ruimtebesparende trap hoogslaper

   Een trap met vlakke treden die weinig vloeroppervlak in beslag neemt. Ideaal voor kinderkamers of andere kamers waar weinig ruimte op de vloer is.

   €145,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »