Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Ambachtelijk gemaakte houten hoogslaper trap kopen

Heb je een stapelbed of hoogslaper? En zoek je een bijpassende oplossing om in bed te komen? Dan is een houten trap hoogslaper een uitkomst?

Op Houtenladders.nl vind je vijf varianten van de houten trap hoogslaper. Alle trappen zijn qua kwaliteit gelijk aan elkaar. De trappen zijn te onderscheiden op het houtsoort. Het meest basale model dat wij aanbieden is de grenen trap. Een iets lichtere houtsoort is de beukenhouten variant. Het meest luxe uitvoeringen is de eiken trap. Wij bieden drie verschillende kleuren aan; wit, zwart en nature.

 

Ruimtebesparende trap hoogslaper

Speciaal voor situaties waarbij er weinig ruimte op de vloer is hebben wij een ruimtebesparende trap hoogslaper in het leven geroepen. Dit is een trap hoogslaer met vlakke treden maar dan een stuk steiler dan de normale varianten. Dit zorgt ervoor dat de trap dezelfde hoogte kan bereiken maar hier minder vloeroppervlak voor nodig heeft. Ideaal voor in een een hoogslaper of stapelbed met weinig vrije ruimte rondom het bed. De maatvoering van deze trap wijkt iets af. Kijk voor meer details over dit product op de pagina van de ruimtebesparende trap hoogslaper.

 

Welke kleur trap hoogslaper of trap stapelbed past bij mij?

De keuze voor een gekleurde zoldertrap is afhankelijk van de omgeving, situatie en smaak. Ben je op zoek naar een frisse kleur dan adviseren wij de witte trap. Zoek je een meer robuust stoer uiterlijk, dan is de zwarte trap een echte aanrader. Zoek je meer een klassieke hoogslapertrap? Dan is de nature trap zeker iets voor uitkomst!

De grenenhouten en de beukenhouten trappen zijn allebei onbehandeld. Deze kunnen nog naar wens geschilderd of gelakt worden. De eikentrappen zijn al gelakt. Mocht je een eikentrap in een andere kleur willen dan is het verstandig contact op te nemen per mail om aan te geven dat een onbehandelde trap gewenst is. 

 

Van Eldik hoogslapertrap

Al onze houten hoogslapertrappen worden op maat gemaakt. De hoogslapertrap is geschikt voor iedere loodrechte hoogte tot 342 cm. De hoogslaper trap is standaard 40cm breed en heeft een draagkracht van minimaal 200 kg.

Geen idee hoe u kunt opmeten hoe lang/breed uw trap moet worden? Check dan ook eens onze instructievideo hoe de juiste maat hoogslapertrap bepalen.

 

Hoe monteer ik een Trap Hoogslaper (check video>>)

De hoogslapertrap wordt kant en klaar en geleverd. Het enige wat nog moet gebeuren is de trap op de gewenste plek bevestigen. Dit is dus géén bouwpakket.

De trap voor hoogslaper is eenvoudig zelf te monteren. Om de hoogslapertrap te bevestigen bieden wij bevestigingsstangen en bevestigingshaken.

Wanneer de hoogslapertrap met een bevestigingsstang wordt bevestigd kan deze eenvoudig ontkoppeld worden. Je kunt de trap dan ergens anders wegzetten of ophangen zodat de trap niet in de weg staat. Zet bijvoorbeeld de trap recht tegen de muur of hang hem ergens op met een extra bevestigingsstang.

Check ook de instructievideo hoe een hoogslaper trap eenvoudig te monteren.

 

Extra veiligheid en houvast?

Voor extra veiligheid en houvast bieden wij leuningen aan die aan weerszijde van de trap gemonteerd kunnen worden. De leuningen worden per stuk aangeboden. De leuningen zijn te verkrijgen in de lengtematen 100 cm en 150 cm. 

 

Contact 

Wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected] met ons op!

Trap hoogslaper of stapelbed trap
  • Trap hoogslaper (Stapelbed trap)

   Ben je op zoek naar een handige trap voor jouw hoogslaper of stapelbed? De grenenhouten hoogslapertrap is een goede oplossing. Deze trap is hoog van kwaliteit en is universeel te gebruiken. De trap heeft een maximale capaciteit van 200 kg.

   €135,00
  • Trap hoogslaper nature eiken (Stapelbed trap)

   Zeer degelijke en sfeervolle eikenhouten trap hoogslaper. Exclusieve meubelmakerstrap van hoogwaardig Frans eiken. Erg comfortabel door de platte treden speciale trap voor hoogslaper en trap voor stapelbed.

   €275,00
  • Trap hoogslaper beukenhout (Stapelbed trap)

   Deze beukenhouten trap hoogslaper is handgemaakte van hoogwaardig Europees hard beukenhout. Beukenhout heeft een mooie verfijnde tekening in de houtstructuur. De trap heeft een mooie lichte kleur en kan een verrijking voor jouw hoogslaper of stapelbed.

   €149,00
  • Trap hoogslaper zwart eiken (Stapelbed trap)

   Dit is een stijlvolle zwarte trap hoogslaper. De trap heeft een moderne en industriele uitstralling door de strakke donkere lak. De eikenhouten trap is gemaakt van hoogwaardig Frans eikenhout. Een mooie trap om in je hoogslaper of stapelbed te klimmen.

   €249,00
  • Trap hoogslaper wit eiken (Stapelbed trap)

   Dit is een stijlvolle witte trap hoogslaper. De trap heeft een moderne uitstralling door de strakke witte lak. De eikenhouten trap is gemaakt van hoogwaardig Frans eikenhout. Een mooie trap om in je hoogslaper of stapelbed te klimmen.

   €249,00
  • Ruimtebesparende trap hoogslaper

   Een trap met vlakke treden die weinig vloeroppervlak in beslag neemt. Ideaal voor kinderkamers of andere kamers waar weinig ruimte op de vloer is.

   €145,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »