Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Hollandse Houten Steektrap

Op zoek naar een steektrap voor jouw vide, garage met verdieping of garage? Op Houtenladders.nl vind je een groot aanbod houten steektrappen. De open houten steektrap is een betrouwbare, gedegen en behaaglijke trap, gefabriceerd van verschillende houtsoorten.

Onze rechte steektrap wordt kant en klaar geleverd. En nog altijd in Nederland gemaakt. Echte Hollands vakmanschap en klasse, sinds 1891.

 

Varianten Houten Steektrap op Houtenladders.nl

Onze rechte steektrap is leverbaar in 3 houtsoorten. De grenenhouten open steektrap voor elke situatie. De beuken steektap voor als je iets echt speciaals zoekt en de eiken steektrap voor als je echt een chique steektrap hout zoekt. De eiken houten trappen van Houtenladders.nl zijn in drie verschillende kleuren te verkrijgen.

 

Welke kleur Steektrap Hout past bij mij?

Zoek je een natuurlijke houtkleur of liever een gelakt exemplaar? De beuken houten steektrap en de grenenhouten steektrap zijn beide ongelakt en geven door de warme houtuitstraling sfeer aan de ruimte. De beuken open steektrap is een tint lichter van kleur. Zowel de beuken houten steektrap als de houten steektrap kunnen zelf in een kleur naar wens geschilderd worden.

De eiken houten rechte steektrap is in drie kleuren leverbaar; natural, wit en zwart. Bij elk interieur of setting is een passende eiken houten steektrap te kiezen. Zoek je een trap die matcht met de ruimte of juist een trap die contrasteert dan is een witte steektrap of een zwarte houten steektrap misschien de ideale trap voor jou!

 

Van Eldik Rechte Steektrap op maat

Alle rechte steektrappen worden op maat gemaakt. De open steektrap is geschikt voor iedere loodrechte hoogte tot 342 cm. Deze steektrap op maat is standaard 40cm breed en heeft een draagkracht van minimaal 200kg.

Elke productpagina op Houtenladders.nl bevat een afbeelding onderaan de pagina met de verkrijgbare maten (hoogte/breedte) en treden van de houten steektrap.

Hulp nodig bij het bepalen van het aantal treden voor jouw steektrap? Check dan ook eens onze instructievideo hoe de juiste maat steektrap bepalen.

 

Hoe bevestig  ik een Houten Steektrap (check video>>)

De houten trap wordt kant en klaar en geleverd. De steektrap hoeft alleen nog op de gewenste plek gemonteerd worden. Je ontvangt dus geen bouwpakket van ons.

De steektrap hout is eenvoudig zelfstandig te bevestigen. Om de rechte steektrap te bevestigen bieden wij steektrap bevestigingsstangen en steek trap bevestigingshaken.

Check ook de instructievideo hoe een steektrap hout eenvoudig te monteren. Leuningen van 100 of 150 cm zijn optioneel. Handig voor extra houvast en veiligheid. Zeker aan te raden wanneer (kleine) kinderen ook gebruik maken van de houten steektrap.

Het voordeel van het gebruik van bevestiging met een bevestigingsstang en bevestigingshaken is hij eenvoudig weer los te koppelen is. Bij gebruik hang je de trap aan de bevestigingsstang en wil je de trap niet gebruiken dan til je hem eenvoudig op en hang of zet je de trap gemakkelijk ergens anders. Zet bijvoorbeeld de trap recht tegen de muur of hang hem ergens op met een extra bevestigingsstang. Hiervoor kan altijd een oplossing gevonden worden.

Niet gevonden wat je zoekt?

Na het lezen van deze tekst het idee dat je geen steektrap nodig hebt? Omdat er bijvoorbeeld niet voldoende ruimte is op de vloer, dan is de enkele ladder wellicht een passend alternatief.

Heb je nog vragen over de steektrap hout of over een mogelijk alternatief, neem dan contact met ons op via [email protected], wil je komen kijken, dan ben je van harte welkom bij onze timmerfabriek in Ochten (Gelderland), of kijk nog wat verder op www.houtenladders.nl

Houten steektrap
  • Solid Wood Steektrap beukenhout
  • Steektrap beukenhout

   Beukenhouten steektrap. Exclusief en handgemaakt van hoogwaardig, hard beukenhout. Beukenhout heeft een mooie verfijnde tekening in de houtstructuur. Dit maakt deze beukenhouten zoldertap ook uitermate geschikt als sierlijke bibliotheektrap.

   €149,00
  • Van Eldik Est.1891 Steektrap grenen
  • Steektrap grenen

   Zeer degelijke en sfeervolle houten steektrap. Exclusief en handgemaakt van hoogwaardig Europees grenen. Erg comfortabel door de platte treden. Voor zolders, boekenkasten en stapelbedden/hoogslapers. Zeer robuust, maximale draagkracht 200 kg.

   €135,00
  • Hilberts Steektrap nature eiken
  • Steektrap nature eiken

   Zeer degelijke en sfeervolle eikenhouten losse steektrap. Exclusieve meubelmakerstrap van hoogwaardig Frans eiken. Erg comfortabel door de platte treden voor boekenkast, vide, etage of zolder.

   €359,00
  • Hilberts Steektrap zwart eiken
  • Steektrap zwart eiken

   Zeer degelijke en sfeervolle zwarte eikenhouten losse steektrap. Exclusieve meubelmakerstrap van hoogwaardig Frans eiken. Erg comfortabel door de platte treden voor boekenkast, vide, zolder of etage.

   €345,00
  • Hilberts Steektrap wit eiken
  • Steektrap wit eiken

   Zeer degelijke en sfeervolle witte eikenhouten steektrap. Exclusieve meubelmakerstrap van hoogwaardig Frans eiken. Erg comfortabel door de platte treden voor boekenkasten/bibliotheekkasten.

   €345,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »