Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Houten molenaarstrap

Wil je een praktische oplossing om veilig de hoogte in te gaan met een vaste bevestiging? Platte treden vanwege het comfort en mag het toch niet teveel ruimte kosten in de kamer?

Dan is de houten molenaarstrap voor jou misschien een handige en sfeervolle oplossing! Deze compacte molenaarstrap is handzaam, eenvoudig vast te zetten. Je kunt er voor kiezen de trap na gebruik recht tegen de muur te zetten. Hierdoor neemt de molenaarstrap wanneer hij niet gebruikt wordt, geen overbodig ruimte in beslag. 

 

Varianten molenaarstrap op Houtenladders.nl 

De molenaarstrap is verkrijgbaar in drie houtsoorten. Een variant van grenenhout, geschikt voor elke situatie en omgeving, de beuken variant voor als je iets fijnere houtsoort zoekt en de eikenhouten molenaarstrap voor als je een stijlvolle trap zoekt. De sierlijke eikenhouten molenaarstrap is verkrijgbaar in het wit, nature en zwart. Bij elk interieur of omgeving past een andere ladder. Welke past er bij jou thuis?

Onze type houten trap heeft een draagkracht tot 200 kilo. De treden van alle drie molenaarstrappen staan 20 cm uit elkaar. Alle drie de trappen hebben een breedte (buitenmaat) van 40 centimeter. De trede van de beukenhouten-, en de grenenhouten molenaarstrap zijn 8 cm breed. De trede van de witte, zwarte en nature eiken molenaarstrap zijn 9cm breed.

 

Welke kleur molenaarstrap past mij?

Op Houtenladders.nl vind je de eiken trappen in drie kleuren; wit, zwart en nature. De grenenhouten trap en de beukenhouten molenaars trap zijn onbehandeld. Het hout van de trappen heeft een warme en sfeervolle uitstraling. Deze trappen zijn ongelakt en kunnen zelfstandig in een kleur naar wens geschilderd worden. Pas de molenaarstrap aan jouw smaak en jouw huis aan!

 

Welke maat Molenaarstrap heb ik nodig?

De houten molenaarstrap is er in verschillende maten. Tot een loodrechte hoogte van 342cm kunnen wij een passende trap bieden. Check deze video en zie je hoe je de juiste maat kan bepalen. Goed meten voorkomt teleurstelling. De trap heeft een optrede van 20cm. Leverbaar van 6 tot 18 treden. Voor elke situatie is een geschikte maat trap te vinden.

Bij het kiezen van de juiste maat is het van belang de loodrechte hoogte goed te meten.

 

Hoe monteer ik een molenaarstrap hout?

Voor extra houvast of veiligheid van bijvoorbeeld kinderen is een leuning los te verkrijgen. Wij bieden twee maten leuningen aan: 100cm en 150cm. Bekijk ook onze video voor de montage van een houten molenaarstrap.

Elke volwassenen kan de trap eenvoudig van de bevestigingsstang tillen. Bij sporadisch gebruik kan de trap in positie gebracht worden en na gebruik weer opgeborgen. Hiervoor bieden de bevestigingsstang en bevestingshaken een ideale uitkomst.

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Is de molenaarstrap niet de geschikte trap voor jouw situatie? Omdat er bijvoorbeeld niet voldoende ruimte is op de vloer of omdat je een steilere hoek wilt dan hebben wij wellicht een passend alternatief met de houten boekenkastladder.

 

Helemaal aangepast op jouw wensen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected] met ons op!

Houten molenaarstrap
  • Molenaarstrap (beuken trap)

   Beukenhouten molenaarstrap. Ambachtelijke geproduceerde molenaarstrap van hoogwaardig, hard beukenhout. Voor zolders, boekenkasten en stapelbedden/hoogslapers. Zeer robuust, maximale draagkracht 200 kg.

   €149,00
  • Houten molenaarstrap (grenen trap)

   Zeer degelijke en stabiele houten molenaarstrap. De trap wordt handgemaakt van Europees grenenhout. Erg comfortabel door de platte treden. Voor zolders, boekenkasten en stapelbedden/hoogslapers. Zeer robuust, maximale draagkracht 200 kg.

   €135,00
  • Molenaarstrap nature eiken

   Zeer degelijke en chique eikenhouten molenaarstrap in Nature gelakt. Exclusieve meubelmakerstrap van hoogwaardig Frans eikenhout. De trap is comfortabel door de platte treden. Ideaal voor een prominente plek in huis of kantoor.

   €275,00
  • Molenaarstrap zwart eiken

   Zeer degelijke en chique zwarte eikenhouten molenaarstrap. Exclusieve meubelmakerstrap van hoogwaardig Frans eiken. De trap is comfortabel door de platte treden. Uiterst geschikt voor een prominente plek in huis of kantoor.

   €249,00
  • Molenaarstrap wit eiken

   Zeer degelijke en modieuze witte eikenhouten molenaarstrap. Exclusieve meubelmakerstrap van hoogwaardig Frans eiken. De trap is comfortabel door de platte treden. Uiterst geschikt voor een belangrijke plek in huis of kantoor.

   €249,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »