Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Houten molenaarstrap

Wil je een praktische oplossing om veilig de hoogte in te gaan met een vaste bevestiging? Platte treden vanwege het comfort en mag het toch niet teveel ruimte kosten in de kamer?

Dan is de houten molenaarstrap voor jou misschien een handige en sfeervolle oplossing! Deze compacte molenaarstrap is handzaam, eenvoudig vast te zetten en gemakkelijk weer rechtop te hangen aan de muur. Voor als je de ruimte weer nodig hebt voor andere dingen.

 

Varianten molenaarstrap op Houtenladders.nl? 

De molenaarstrap hout is leverbaar in 3 drie houtsoorten. Een grenen molentrap, geschikt voor elke situatie en omgeving, de beuken molentrap voor als je iets fijnere houtsoort zoekt en de eikenhouten molentrap voor als je een stijlvolle molenaarstrap zoekt. De sierlijke eiken houten molenaarstrap is verkrijgbaar in het wit, natural en zwart. Bij elk interieur of omgeving past een andere ladder. Welke past er bij jou thuis?

Onze type molenaarstrap heeft een draagkracht tot 200 kilo. De treden van alle drie molenaarstrappen staan 20 cm uit elkaar. Alle drie de trappen hebben een breedte (buitenmaat) van 40 centimeter. De trede van de beukenhouten-, en de grenenhouten molenaarstrap zijn 8 cm breed. De trede van de witte-, zwarte- en nature eiken molenaarstrap zijn 9cm breed.

 

Welke kleur molenaarstrap past mij?

Op Houtenladders.nl vind je de witte molentrappen, zwarte molentrappen en natuurlijke-look molenaarstrap. De grenenhouten molenaarstrap en de beukenhouten molenaars trap zijn onbehandeld. Het hout van de trappen heeft een warme en sfeervolle uitstraling. Deze trappen zijn ongelakt en kunnen zelfstandig in een kleur naar wens geschilderd worden. Pas de ladder aan jouw smaak en jouw huis aan!

 

Molenaarstrap kopen op maat

De houten molenaarstrap is een trap op maat. Tot een loodrechte hoogte van 342cm kunnen wij een passende trap bieden. Check deze video en zie je hoe je de juiste maat kan bepalen. Goed meten voorkomt teleurstelling. De trap heeft een optrede van 20cm. Leverbaar van 6 tot 18 treden. Voor elke situatie is een geschikte maat trap te vinden.

Bij het kiezen van de juiste maat is het van belang de loodrechte hoogte goed te meten.

 

Hoe monteer ik een molenaarstrap hout? (check video>>)

Voor extra houvast of veiligheid van bijvoorbeeld kinderen is een leuning los te verkrijgen.

Elke volwassenen kan de trap eenvoudig van de bevestigingsstang tillen. Bij sporadisch gebruik kan de trap in positie gebracht worden en na gebruik weer opgeborgen. Hiervoor bieden de bevestigingsstang en bevestingshaken een ideale uitkomst.

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Is de molenaarstrap niet de geschikte trap voor jouw situatie? Omdat er bijvoorbeeld niet voldoende ruimte is op de vloer of omdat je een steilere hoek wilt dan hebben wij wellicht een passende alternatief.

Heb je nog vragen over de houten molenaarstrap of over een mogelijk alternatief, neem dan contact met ons op via [email protected] of wil je komen kijken, dan ben je van harte welkom bij onze timmerfabriek in Ochten (Gelderland).

Molenaarstrap
  • Van Eldik Est.1891 Houten molenaarstrap (grenen trap)
  • Houten molenaarstrap (grenen trap)

   Zeer degelijke en sfeervolle houten molenaarstrap. Exclusief en handgemaakt van hoogwaardig Europees grenen. Erg comfortabel door de platte treden. Voor zolders, boekenkasten en stapelbedden/hoogslapers. Zeer robuust, maximale draagkracht 200 kg.

   €135,00
  • Solid Wood Molenaarstrap (beuken trap)
  • Molenaarstrap (beuken trap)

   Beukenhouten molenaarstrap. Ambachtelijke geproduceerde losse molenaarstrap van hoogwaardig, hard beukenhout. Beukenhout heeft een mooie verfijnde tekening in de houtstructuur.

   €149,00
  • Hilberts Molenaarstrap nature eiken
  • Molenaarstrap nature eiken

   Zeer degelijke en sfeervolle eikenhouten losse Molenaarstrap. Exclusieve meubelmakerstrap van hoogwaardig Frans eiken. Erg comfortabel door de platte treden voor boekenkast, vide, etage of zolder.

   €359,00
  • Hilberts Molenaarstrap zwart eiken
  • Molenaarstrap zwart eiken

   Zeer degelijke en sfeervolle zwarte eikenhouten losse molenaarstrap. Exclusieve meubelmakerstrap van hoogwaardig Frans eiken. Erg comfortabel door de platte treden voor boekenkast, vide, zolder of etage.

   €345,00
  • Hilberts Molenaarstrap wit eiken
  • Molenaarstrap wit eiken

   Zeer degelijke en sfeervolle witte eikenhouten molenaarstrap. Exclusieve meubelmakerstrap van hoogwaardig Frans eiken. Erg comfortabel door de platte treden voor boekenkasten/bibliotheekkasten.

   €345,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »