Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Ambachtelijk gemaakte houten trapladder

Heb je bij taken of werkzaamheden rondom het huis behoefte aan een handig opstapje of inklapbare trap om op een gewenste hoogte te werken? De houten trapladder is een handzame en duurzame trap die eenvoudig gebruikt kan worden bij bijvoorbeeld schilderen, schoonmaken opbergen of klussen. Door het lichte gewicht zijn ze makkelijk te verplaatsen.

De trapladder hout is gemaakt van hoogwaardig Europees grenen. Het voordeel van zo'n inklapbare trap van hout is dat het niet de temperatuur van de omgeving aanneemt waardoor je geen koude trap krijgt wanneer het buiten koud is.

 

Houten trapladder op Houtenladders.nl

De houten trapladder ook wel inklapbare trap genoemd kennen we in drie soorten. De drie trapladders verschillen in hun specificaties en functionaliteiten. Deze trapladder hout bieden we aan in drie verschillende typen opvouwbare ladders; de houten plateautrap, het houten keukentrapje en de houten dubbeltrap. Wanneer gebruik je nu welke trapladder?

 

De houten plateautrap:
Deze inklapbare trap kenmerkt zich door de doorlopende trapstijlen met handvat aan de bovenkant. Hierdoor kun je veilig tot op het plateau staan met houvast. Gemaakt van licht en stevig grenen hout. Het plateau, bovenop kan ook gebruikt worden om gereedschap of attributen op neer te leggen tijdens het werken. Denk hierbij aan een pot verf. In Duitsland noemen ze deze trapladder hout ook wel een veiligheidstrap. Vooral goed te gebruiken bij werkzaamheden waarbij extra houvast handig is.

 

Het houten keukentrapje:
Deze inklapbare trap is beloopbaar vanaf een kant. Deze trapladder speciaal voor in de keuken en rondom het huis is licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen. De trapladder hout wordt standaard zonder plateau geleverd. Deze is wel los te verkrijgen bij deze trap. Dit plateau kan dan gebruikt worden om bijvoorbeeld gereedschap of een pot verf op te zetten. De trapladder hout is een echte allrounder. Erg geschikt voor bijvoorbeeld schoonmaak werkzaamheden of kluswerkzaamheden.

 

De dubbeltrap:
De inklapbare houten trap is erg handig bij het werken op hoogte. Deze trapladder hout is beloopbaar van twee kanten, door de treden aan weerzijde van de opvouwbare ladder. Ook kun je er van de ene kan naar de andere kant klimmen. Ook mogelijk om een been aan weerszijde te zetten om stabiel te staan. Het voordeel van dit type trapladder houtis dat je hem vanaf twee kanten kunt oplopen. Dit kan er voor zorgen dat je deze houten trapladder minder vaak hoeft te verzetten. Het is gemakkelijk overstappen van de ene naar de andere kant.

 

Afwerking van de trapladder hout

De verschillende typen trapladders hout worden gemaakt van Europees grenenhout. De trappen worden niet gelakt of geolied. Het hout is van top kwaliteit en gaat jaren mee.

 

Maatvoering houten inklapbare trap

De inklapbare trap is er in verschillende maten van 3 tot 12 treden. De stahoogte van de trapladder is dan variabel van 60cm tot 240cm. Bij de plateautrap zit het plateau inbegrepen. Als je een andere trapladder hout neemt, is het plateau los te bestellen

Heb je nog vragen over een van de trapladders of over een mogelijk alternatief? Neem dan contact met ons op via [email protected] of wil je komen kijken, dan ben je van harte welkom bij onze timmerfabriek in Ochten (Gelderland).

 

Houten trapladder (Inklapbare trap)
  • Van Eldik Est.1891 Houten keukentrapje
  • Houten keukentrapje

   Houten keukentrapje, gemaakt van hoogwaardig grenenhout. Licht in gebruik, stevig en handzaam. Voor allerlei huishoudelijke klussen. Los bordes is apart leverbaar. Het houten keukentrapje is verkrijgbaar van 3 tot 12 treden (60 cm tot 240 cm)

   €97,00
  • Van Eldik Est.1891 Houten plateautrap (grenen)
  • Houten plateautrap (grenen)

   Houten plateautrap. Gemaakt van licht en stevig grenen hout. Oploopbaar tot en met de bovenste trede (het plateau). Dwarsbalk en doorlopende stijlen bieden houvast. Met handig plateau om emmer of verpot te plaatsen. Optrede 20cm.

   €160,00
  • Van Eldik Est.1891 Houten dubbeltrap
  • Houten dubbeltrap

   De houten dubbeltrap is tweezijdig te betreden, dus hoeft minder vaak te worden verplaatst. De houten dubbeltrap, gemaakt van licht en stevig grenen, heeft een optrede van 20 cm en is verkrijgbaar van 2 x 3 tot 2 x 12 treden (van 60 cm tot 240 cm)

   €166,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »