Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Ambachtelijk gemaakte Houten Bibliotheektrap

Heb je een bibliotheekkast of grote boekenkast en zoek je een bijpassende mooie houten bibliotheektrap? Houtenladders.nl biedt wellicht de bibliotheektrap naar jouw wens aan. De boekenkasttrap wordt van drie verschillende soorten hout gemaakt: grenenhout, beukenhout en eikenhout. De eikenhouten trap kan in de kleuren nature, wit en zwart gekozen worden.

 

Varianten Bibliotheektrappen op Houtenladders.nl

De houten trap is zoals omschreven verkrijgbaar indrie houtsoorten; eiken, grenen en een beuken. De drie trappen voor de boekenkast of bibliotheek onderscheiden zich op de structuur van het hout. Alle drie de houtsoorten hebben een eigen structuur. De ene structuur nog fijner en mooier dan de ander. Alle drie de trappen zijn kwalitatief gelijk en doen niet onder voor elkaar. Afhankelijk van je smaak en het budget kun je een passende trap voor jouw situatie kiezen.

 

Welke kleur Bibliotheektrap past bij mij?

Uiteraard is de kleurkeuze voor een trap aan de boekenkast of bibliotheek uiterst persoonlijk en situatie afhankelijk. Ben je op zoek naar een frisse kleur dan adviseren wij een witte trap. Past een zwarte trap meer bij uw interieur? Dan is een zwart exemplaar een echte aanrader. Zoek je meer een klassieke bibliotheektrap? Dan is de nature gelakte trap een meerwaarde!

Bieden wij geen kleur naar wens aan? Het is ook mogelijk de trap zelf een kleur naar wens te schilderen. Mocht je dit in overweging nemen, bespreek dit dan vooraf. Dan kan de trap onbehandeld geleverd worden. Een behandelde trap kan niet meer overgeschilderd worden zonder vooraf geschuurd te worden.

 

Maatvoering houten trappen

WIj bieden de trappen in een aantal standaard maten aan. Deze standaard maten sluiten nagenoeg altijd aan op reguliere situaties. De bibliotheektrap is geschikt voor iedere loodrechte hoogte tot 342 cm. De trap voor de boekenkast is standaard 40cm breed en heeft een draagkracht van minimaal 200kg.

Geen idee hoe u kunt opmeten hoe lang/breed uw trap moet worden? Check dan ook eens onze instructievideo hoe de juiste maat bibliotheektrap bepalen.

 

Te weinig ruimte op de vloer?

Zoek je een oplossing om bij de bovenste planken van je boekenkast of bibliotheek te komen en overweeg je een bibliotheektrap maar is de ruimte op de vloer onvoldoende? Dan is een ruimtebesparende zoldertrap een alternatief.

 

Hoe monteer ik een Bibliotheektrap (check video>>)

De trap wordt kant en klaar en geleverd. U hoeft hem alleen nog zelf te monteren op de gewenste plaats. Dit is dus geen bouwpakket.

De bibliotheektrap is eenvoudig zelf te monteren. Om de bibliotheektrap te bevestigen bieden wij bevestigingsstangen en bevestigingshaken.

Voor extra houvast of veiligheid van bijvoorbeeld (kleine) kinderen is een leuning los te verkrijgen. Wij hebben leuningen in twee lengtes; 100cm en 150cm. 

Wanneer de bibliotheektrap met een bevestigingsstang wordt bevestigd kan deze eenvoudig ontkoppeld worden. Je kunt de trap dan ergens anders wegzetten of ophangen zodat de trap niet in de weg staat. Zet bijvoorbeeld de trap recht tegen de muur of hang hem ergens op met een extra bevestigingsstang.

 

Contact

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected] met ons op!

Bibliotheektrap hout
  • Bibliotheektrap zwart eiken

   Zeer stijvolle en strakke eikenhouten bibliotheektrap. Een prachtige bibliotheek trap voor jouw boekenkast of bibliotheek? De bibliotheek trap is comfortabel te beklimmen door de platte treden. Draagkracht maximaal 200 kg.

   €249,00
  • Houten boekenkastladder

   Een boekenkastladder is geschikt tot een hoogte van 550 cm. Deze enkele ladder kan erg steil staan waardoor alle planken van de boekenkast of bibliotheek goed bereikbaar zijn. De ladder is duurzaam en degelijk.

   €135,00
  • Houten bibliotheektrap (grenen trap)

   Een bibliotheektrap geschikt voor bibliotheken en boekenkasten. Deze trap is gemaakt van Europees grenenhout. Deze trap is de meest basale uitvoering maar is uiterst geschikt. De trap is comfortabel door de platte treden. De bibliotheektrap is robuust en

   €135,00
  • Bibliotheektrap van beukenhout

   Beukenhouten bibliotheektrap is licht van kleur en hoog van kwaliteit. De beuken ladder wordt op amachtelijke wijze van hoogwaardig hard beukenhout gefabriceerd. De bibliotheek trap is geschikt voor bibliotheken en boekenkasten.De maximale draagkracht van

   €149,00
  • Bibliotheektrap nature eiken

   Zeer degelijke en sfeervolle eikenhouten bibliotheektrap. Exclusieve bibliotheek trap is van hoogwaardig Frans eikenhout. De bibliotheektrap is erg comfortabel door de platte treden. Maximale draagkracht 200 kg.

   €275,00
  • Bibliotheektrap wit eiken

   Zeer stijvolle en moderne eikenhouten bibliotheektrap. Een prachtige bibliotheek trap voor jouw boekenkast of bibliotheek? De bibliotheek trap is comfortabel te beklimmen door de platte treden. Draagkracht maximaal 200 kg.

   €249,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »