Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Boomladder

De boomladder is een basale enkele houten ladder. De ladder is niet voorzien van allerlei accessoires of gadgets. Dit maakt de ladder handig om als allrounder te gebruiken. Zoek je een ladder die voor verschillende doelen kan dienen dan is dit een optie.

De ladder is afgelakt met lijnolie waardoor hij zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Bij intensief buitengebruik en buitenopslag is het verstandig om de boomladder jaarlijks te voorzien van een lik lijnolie. Dit zorgt er voor dat de boomladder niet uitdroogt en soepel blijft.

 

Houtsoort boomladder

De boomladder wordt handmatig gefabriceerd van Amerikaans Oregon Pine hout. Deze houtsoort is familie van de in Nederland bekende houtsoort Douglas. Dit hout is wanneer het jong is een geelbruine kleur. Door licht en lucht verandert deze kleur overtijd in oranjeachtig geelbruin

 

Maatvoering boomladder

De enkele boomladder is verkrijgbaar met 6 tot 23 sporten. De lengtes die hierbij horen zijn 175 cm tot 600 cm. De sportafstand bij deze boomladder is 25cm. Op zoek naar een ladder met uitlopende bomen die op zichzelf kan staan? Hiervoor hebben wij een speciale ladder, kijk daarvoor op deze pagina

 

Certificaten en keuringen

Al onze ambachtelijke producten voldoen aan het Besluit Draagbaar Klimmateriaal (de Warenwet) en dit betekent natuurlijk dat ze hartstikke geschikt zijn voor professioneel gebruik in de bouw. Het team van Houtenladders.nl is zelf gecertificeerd om zowel het onderhoud als de keuringen te verzorgen, en omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit geven we standaard 5 jaar garantie op al onze producten. Daarnaast behandelen we al onze houten ladders met ruwe lijnolie zodat deze ook buiten zonder problemen gebruikt kunnen worden.

 

Contact

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected] met ons op!

Houten boomladder
  • Enkele houten ladder

   Een enkele houten ladder is ideaal om de hoogte in te gaan. De ladder is verkrijgbaar tot 550cm. De ladder kan voor binnen en buiten gebruikt worden. De enkele houten ladder is behandeld met lijnolie voor extra bescherming voor buiten

   €135,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »