Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Houten bouwladder 

Houtenladders.nl heeft een tweetal houten bouwladders voor op de werkplaats. De ladders voor op de bouw zijn speciaal gemaakt voor vakmensen. Uiteraard ook goed te gebruiken voor particulier gebruik rondom het huis. De ladders zijn robuust, stevig en gewichtig. De bouwladder staat solide en waait niet zo maar om. Dit in combinatie met de duurzame aard van het product en de kwaliteit maakt het een geschikte ladder voor de klusser.

De degelijke bouwladder is gemaakt van Amerikaans Oregon Pine hout. Deze houten professionele ladder wordt veelal gebruikt op steigers op de bouwplaats. Deze ladder is verkrijgbaar in de maten 2,00 meter tot 4,50 meter. Op aanvraag kunnen we dit type bouwladder tot 5,50 meter maken. De optrede van de houten ladder is 28 cm en de breedte 49 cm.

Wij bieden twee verschillende houten bouwladders aan;

 

Klassieke houten bouwladder

De klassieke houten bouwladder is zeer stevig doordat de sporten zowel gefreesd als verlijmd zijn. Breedte van de klassieke bouwladder is 47,5 cm.De klassieke professionele ladder voldoet aan de de eisen van het Besluit Draagbaar Klimmateriaal (de Warenwet). Dit betekent dat de bouwladder geschikt is voor en goedgekeurd voor de bouwplaats.

Deze houten ladder is verkrijgbaar van 12 tot en met 19 sporten.

De bomen van de ladder zijn gemaakt van gesorteerd zwaar vuren constructiehout. Deze is kunstmatig gedroogd. De sporten van de klassieke bouwladder zijn gemaakt van gesorteerd, gedroogd hardhout (Robinia), met een sportafstand van 25 cm. De sporten van de ladder worden hydraulisch in de sportgaten geperst. Daarnaast worden de sporten water- en warmtebestendig gelijmd en geborgd met pins. 

 

Certificaten en keuringen

Al onze ambachtelijke producten voldoen aan het Besluit Draagbaar Klimmateriaal (de Warenwet) en dit betekent natuurlijk dat ze hartstikke geschikt zijn voor professioneel gebruik in de bouw. 

Het team van Houtenladders.nl is zelf gecertificeerd om zowel het onderhoud als de keuringen te verzorgen, en omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit geven we standaard 5 jaar garantie op al onze producten. Daarnaast behandelen we al onze houten ladders met ruwe lijnolie zodat deze ook buiten zonder problemen gebruikt kunnen worden.

 

Contact

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected]

Professionele houten bouwladder
  • Houten bouwladder

   Degelijke houten bouwladder, gemaakt van Yellow Pine. Veelal gebruikt bij steigers op de bouwplaats. verkrijgbaar in de maten 2,00 meter tot 4,50 meter. De optrede is 28 cm en de breedte 49 cm. Gekeurd volgens NEN 2484.

   €85,00
  • Bouwladder klassiek

   De klassieke houten bouwladder is zeer stevig doordat de sporten zowel ingefreesd als verlijmd zijn. Verkrijgbaar van 12 t/m 19 sporten. Voldoet aan de eisen van het Besluit Draagbaar Klimmateriaal (de Warenwet).

   €145,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »