Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Houten bouwladder 

Houtenladders.nl heeft een tweetal houten bouwladders voor op de werkplaats. De houten bouwladders zijn speciaal gemaakt voor vakmensen maar kunnen ook uitstekend door particulieren voor eigen gebruik rondom het huis gebruikt worden. De ladders zijn robuust, stevig en gewichtig. De houten bouwladder staat solide en waait niet zo maar om. Dit in combinatie met de duurzame aard van het product en de kwaliteit maakt het een geschikte houten bouwladder voor de klusser.

De degelijke bouwladder hout is gemaakt van Amerikaans Yellow Pine hout. Deze houten professionele ladder wordt veelal gebruikt op steigers op de bouwplaats. Deze houten ladder is verkrijgbaar in de maten 2,00 meter tot 4,50 meter. Op aanvaag kunnen we dit type bouwladder hout tot 5,50 meter maken. De optrede van de houten ladder is 28 cm en de breedte 49 cm.

Wij bieden twee verschillende houten bouwladders aan;

 

Klassieke houten bouwladder

De klassieke houten bouwladder is zeer stevig doordat de sporten zowel ingefreesd als verlijmd zijn. Breedte van de klassieke bouwladder is 47,5 cm.De klassieke professionele ladder voldoet aan de de eisen van het Besluit Draagbaar Klimmateriaal (de Warenwet). Dit betekent dat de bouwladder geschikt is voor en goedgekeurd voor de bouwplaats.

Deze houten ladder is verkrijgbaar van 12 tot en met 19 sporten.

De bomen van de ladder zijn gemaakt van uitgesorteerd zwaar vuren constructiehout. Deze is kunstmatig gedroogd. De sporten van de klassieke bouwladder zijn gemaakt van uitgesorteerd, gedroogd hardhout (robinia), met een sportafstand van 25 cm. De sporten van de klassieke houten bouwladder worden hydraulisch in de sportgaten geperst. Daarnaast worden de sporten water- en warmtebestendig gelijmd en geborgd met pins. 

 

Houten bouwladder

Degelijke houten bouwladder is gemaakt van hoogwaardig Amerikaans Yellow Pine hout. De houten bouwladder wordt veelal gebruikt bij steigers op de bouwplaats. De ladder is verkrijgbaar in de maten 2,00 meter tot 4,50 meter. Op aanvaag kunnen we tot 5,50 meter maken. De optrede van de ladder is 28 cm en de breedte 49 cm.
  

Certificaten en keuringen

Al onze ambachtelijke producten voldoen aan het Besluit Draagbaar Klimmateriaal (de Warenwet) en dit betekent natuurlijk dat ze hartstikke geschikt zijn voor professioneel gebruik in de bouw. 

Het team van Houtenladders.nl is zelf gecertificeerd om zowel het onderhoud als de keuringen te verzorgen, en omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit geven we standaard 5 jaar garantie op al onze producten. Daarnaast behandelen we al onze houten ladders met ruwe lijnolie zodat deze ook buiten zonder problemen gebruikt kunnen worden.

 

Helemaal aangepast op jouw wensen

Onze traditie en ambacht zorgen ervoor dat wij iedere keer weer de juiste kwaliteit kunnen leveren die je zoekt. Heb je nu hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected]

Professionele houten bouwladder
  • Van Eldik Est.1891 Houten bouwladder
  • Houten bouwladder

   Degelijke houten bouwladder, gemaakt van Yellow Pine. Veelal gebruikt bij steigers op de bouwplaats. verkrijgbaar in de maten 2,00 meter tot 4,50 meter. De optrede is 28 cm en de breedte 49 cm. Gekeurd volgens NEN 2484.

   €85,00
  • Van Eldik Est.1891 Bouwladder klassiek
  • Bouwladder klassiek

   De klassieke houten bouwladder is zeer stevig doordat de sporten zowel ingefreesd als verlijmd zijn. Verkrijgbaar van 12 t/m 19 sporten. Dit type bouwladder is goedgekeurd door ABOMA advies.

   €145,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »