Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Onze houten schildersladder

Voor de professionele schilders bieden wij een diversiteit aan schildersladders om handig en eenvoudig mee te werken.

Het aanbod van schildersladders bestaat uit drie type ladders. Elke ladder onderscheid zich door de manier waarop hij gebruikt kan worden. De drie ladders die wij aanbieden zijn:

De houten reformladder

Onze houten reformladder is een perfecte allrounder. Deze uitschuifbare ladder kan op twee manieren gebruikt worden; de houten reformladder kan zowel uitgeschoven als in spreidstand gebruikt worden. Je kunt deze schildersladder dus als ladder tegen een muur of zelfstandig in A-stand gebruiken. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je de reformladder nergens tegen aan kunt laten rusten.  Je kunt er werkelijk waar alle kanten mee op! De reformladder is te verkrijgen in twee varianten; de 2-delige of de 3-delige reformladder, afhankelijk van de hoogte die je moet bereiken.

 

De houten optrekladder

Een houten optrekladder wordt met stevig touw langs de muur omhoog getrokken. Het grootste voordeel van deze houten ladder is hoe eenvoudig je de ladder kunt plaatsen en op de juiste hoogte kunt brengen. Wanneer je de optrekladdertegen de gewenste muur aan zet kun je vanaf de grond de ladder omhoog trekken. Door de wielen aan de achterzijde van de houten ladder rolt hij omhoog. Is de ladder op de gewenste hoogte dan kun je de haken in de bevestiging laten vergrendelen. Dit doe je door het touw van de optrekladder naar je toe te trekken tot de haken van de optrekladder over de sporten heen vallen. Deze uitschuifbare ladder met optrekmechanisme is dus eenvoudig door een persoon op de gewenste hoogte te brengen.

 

De houten opsteekladder

Ook hebben wij een ambachtelijke, 2-delige houten opsteekladder met rechte bomen in ons assortiment. Een professionele houten ladder die voor diverse werkzaamheden gebruikt kan worden waaronder schilderen, timmerwerk en klussen. Ook deze handzame, rechte houten schildersladder wordt gemaakt van duurzaam Oregon Pine hout. Een houten opsteekladderis ook uitermate geschikt voor particulier gebruik rondom het huis. 

 

Behoefte aan vlakke treden? 

Is dit type schildersladder niet wat je zoekt? Heb je behoefte aan een trap met vlakke treden, een dubbeltrap of een trap met een plateau? Dan vind je hier ons aanbod in trappen voor schilders.

 

Certificaten en keuringen

Al onze ambachtelijke producten voldoen aan het Besluit Draagbaar Klimmateriaal (de Warenwet) en dit betekent natuurlijk dat ze hartstikke geschikt zijn voor professioneel gebruik in de bouw.

Het team van Houtenladders.nl is zelf gecertificeerd om zowel het onderhoud als de keuringen te verzorgen, en omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit geven we standaard 5 jaar garantie op al onze producten. Daarnaast behandelen we al onze houten ladders met ruwe lijnolie zodat deze ook buiten zonder problemen gebruikt kunnen worden.

 

Contact

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected] met ons op!

Professionele schildersladder
  • Houten reformladder 2-delig

   Een reformladder is een perfecte allrounder. Deze uitschuifbare ladder kan op twee manieren gebruikt worden; de houten reformladder kan zowel uitgeschoven als in spreidstand gebruikt worden. Maximale lengte 750 cm.

   €249,00
  • Ladderafhouder of afstandhouder 25 cm

   De houten ladderafhouder is een afstandhouder om achter de ladder te plaatsen. Voorzien van een handig verfbakje. Ook voor aluminium ladders. Voor ladders met een optrede van 25 cm. Ook te gebruiken in combinatie met een raambalk (van 2 meter lengte).

   €69,00
  • Houten opsteekladder 2-delig recht

   Houten opsteekladder 2-delig, gemaakt van het houtsoort Oregon Pine. Deze houten opsteekladder heeft rechte bomen, is zeer handzaam en heeft een optrede van 25 cm. De houten opsteekladder wordt vaak gebruikt voor daktoegangsluiken.

   €232,00
  • Houten optrekladder 2-delig

   Tweedelige optrekladder gemaakt van de houtsoort Oregon Pine. Deze tweedelige optrekladder heeft een optrede van 25 cm en wordt langs de muur omhooggetrokken d.m.v. een touw. De optrekladder is erg lang en kan dus grote hoogtes bereiken.

   €458,00
  • Houten reformladder 3-delig

   Een reformladder is een perfecte allrounder. Deze uitschuifbare ladder kan op twee manieren gebruikt worden; de houten reformladder kan zowel uitgeschoven als in spreidstand gebruikt worden. Maximale lengte 1075 cm.

   €375,00
  • Montage Rubberen Voeten

   Voor de glazenwassersladder, reformladder, opsteekladder en de enkele ladder is er een mogelijkheid dat wij rubberen voeten monteren, voorzien van metalen scheurringen. Voor het materiaal en het maatwerk rekenen we 36,50 incl. btw per set rubberen vo...

   €36,50
  • Rol laddertouw 220 meter

   Rol laddertouw, 220 meter driestrengs touw. Geschikt voor gebruik in schuifladders.

   €72,50

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »