https://www.houtenladders.nl/service/?subject=

  • Uit eigen timmerfabriek
  • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
  • 5 Jaar garantie
  • |
  • |
  • Registreren
Veel gestelde vragen

Als je nog een vraag hebt over onze producten, mag je altijd bellen of mailen. Kijk ook even hieronder naar de veel gestelde vragen. De meest voorkomende vragen staan hier met antwoorden.

1 Over de producten
1.1 Hoe kan ik de trap monteren met een stang en haken?

Voor het monteren van een trap hebben wij een instructievideo gemaakt.

 

1.2 Hoe bepaal ik de juiste maat trap?

Voor het bepalen van de juiste maat trap hebben wij een instructievideo gemaakt.

1.3 Kunnen jullie de ladder of trap ook geverfd leveren?

Alle beuken en grenen trappen die we leveren zijn onbehandeld. Voor binnenshuis is lakken namelijk ook niet nodig. Je kunt deze trappen zelf verven, olieën of beitsen.

De eikenhouten trappen worden standaard aangeboden in drie kleuren, wit, zwart en 'nature'. Naast deze kleuren is het ook mogelijk andere RAL-kleuren te leveren in overleg. 

De enkele ladders, gemaakt van Oregon pine worden standaard behandeld met lijnolie. Een behandelde ladder is niet goed te schilderen doordat de verf niet hecht op het geoliede hout. Wanneer je een ladder wilt verven is het aan te raden een onbehandelde ladder aan te schaffen. Wij kunnen de ladders ook onbehandeld leveren. Neem hiervoor contact met ons op of zet dit in de notitie aan het einde van een bestelling.

1.4 Kunnen de zoldertrappen ook steiler gemaakt worden?

De zoldertrappen staan altijd in dezelfde schuinte. We kunnen ze dus niet steiler zetten, want dan gaan de treden kantelen.

Speciaal voor situaties waar niet voldoende ruimte op de grond is, hebben wij een ruimtebesparende trap ontwikkeld. Dit is een trap met vlakke treden maar deze staat een stuk steiler. Hierdoor kan dezelfde hoogte bereikt worden met minder verlies van ruimte op de vloer.

 

1.5 Graag overleggen? 0344-760007

Voor vragen of advies zijn wij bereikbaar per email en telefoon. Is een vraag eenvoudig te beantwoorden dan heeft de voorkeur om te bellen. Heeft u een uitgebreidere vraag dan heeft het de voorkeur dat u een email stuurt. In de email kunnen foto's en afmetingen worden toegevoegd. 

 

Telefoonnummer: 0344-760007 voor korte vragen van ma t/m vrij van 08.30 uur tot 17.30 uur bereikbaar. 

Email: [email protected] voor uitgebreid advies.

1.6 De fabriek zelf bezoeken?

Het bezoeken van de timmerfabriek is mogelijk. Binnen onze werktijden van 8:30-17:30 bent u welkom. Graag vooraf bellen of mailen zodat wij de tijd hebben om u te kunnen helpen.

 

Telefoonnummer: 0344-760007

Email: [email protected]

1.7 Hoe zit het met garantie?

Ja, wij geven altijd 5 jaar garantie. We maken de meeste producten zelf in onze eigen timmerfabriek in Ochten. Wanneer er eens een sport of trede gerepareerd moet worden, doen we dit kosteloos voor de eerste 5 jaar.

Ook wanneer de ladder of trap door eigen schuld gerepareerd moeten worden, bijvoorbeeld bij verkeerd gebruik, zullen we uit coulance zorgen voor een passende oplossing. In de praktijk komt het zelden voor dat iets stuk gaat of verkeerd gemaakt is. Lees gerust de reviews van houtenladders.nl.

1.8 Mogen houten ladders nog gebruikt worden in de bouw?

Jazeker! Het soort materiaal maakt namelijk niet uit (aluminium, kunststof of hout), zolang het maar aan de strenge normering voldoet.

Alle onze producten voldoen aan het Besluit Draagbaar Klimmaterieel (Warenwet) en NEN131 en zijn dus geschikt voor professioneel gebruik in de bouw. Keuring/Certificering gebeurt volgens NEN2484. Houten ladders hebben een lange levensduur, ook bij intensief gebruik. Natuurlijk hoort daar regelmatig onderhoud en een jaarlijkse controle bij. Houtenladders.nl neemt die zorg graag op zich en verricht ook de verplichte keuring.

Ook geven we standaard 5 jaar Garantie!

2 Verzenden en retourneren
2.1 Wat kost verzenden?

Voor pakketten binnen Nederland rekenen we €6,95 en voor ladders en trappen €14,95. Bij een bestelling vanaf €150,- betalen we deze verzendkosten in Nederland en is het voor u gratis. Voor de Waddeneilanden geldt een toeslag van €25,- per order. Voor Belgische verzendingen berekenen we altijd €14,95 voor ladders en trappen, vanwege de extra transportkosten die gemaakt worden. 

 

 

2.2 Mag ik een artikel retour sturen?

Retourneren is uiteraard geen probleem, mits het artikel voldoet aan de genoemde punten op de pagina herroepingsrecht. Wilt u iets retour melden? Stuur dan een email naar [email protected]. Afhankelijk van het artikel kan het per post teruggestuurd worden of wij laten een transporteur het ophalen. 

2.3 Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Ladders en trappen worden drie maal per week afgehaald door het transportbedrijf. Zij sturen een track en trace code per mail met de levertijd. Dit is doorgaans binnen 48 uur.

We leveren in 95% van de gevallen binnen 8 werkdagen. Standaard producten die we op voorraad hebben staan, kunnen sneller geleverd worden. 

In uitzonderlijke gevallen kan de productie achter komen te lopen of wachten wij op leveringen hout of toebehoren van leverancier. In deze gevallen kan het langer duren. Dit proberen wij ten alle tijden te voorkomen. Mocht dit toch gebeuren dan brengen wij u op de hoogte.

3 Betaalmethoden
3.1 Kan ik ook achteraf betalen?
Ja, dat kan. Tijdens het bestellen wordt de optie 'Achteraf betalen' aangeboden van AfterPay. U betaalt hiervoor niets extra en we vragen u dan om het bedrag binnen 14 dagen na levering te voldoen.
3.2 Kan ik de bestelling ook afhalen in Ochten?

Ja, dat kan. Op locatie kan de factuur contant of per pin worden voldaan.

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »