Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Houten dubbeltrap

Moet je tijdens je werkzaamheden vaak de hoogte in op verschillende plekken? En moet je telkens de inklapbare trap verzetten? Dan is de dubbeltrap wellicht een uitkomst. Deze trap heeft namelijk treden aan weerszijde. Hierdoor kun je de trap met trede aan weerszijde van allebei de kanten oplopen.
Omdat je over kunt stappen van kant hoef je de dubbeltrap dus minder vaak te verzetten. Deze trap is uitermate geschikt voor schilders, stukadoors en schoonmakers die veel in de hoogte werken.

De dubbeltrap heeft vlakke treden en is hierdoor comfortabel om op te staan en te belopen.

Behoefte aan een plateau aan de bovenzijde van de trap om gereedschap of onderdelen neer te leggen tijdens het werk? Dan is een los bordes een handige toevoeging op je werktrap. Een plateau is eenvoudig te bevestigen op de werktrap. Een plateau/bordes voor jouw werktrap is los te bestellen.

 

Welke maat dubbeltrap heb ik nodig?

De dubbeltrap is te verkrijgen in verschillende lengtematen. De lengtemaat die voor jouw geschikt is hangt van de hoogte af waarop je moet werken. Houd bij de keuze voor een hoogte rekening dat de trapladder niet geschikt zijn om op de bovenste treden te staan. Mocht je op de bovenste treden willen werken dan is deze trap een goede optie. Geen behoefte aan treden aan weerzijde, dan is dit exemplaar een alternatief.

Onze houten dubbeltrap heeft een optrede van 20 cm, en is verkrijgbaar van 2x3 tot en met 2x12 treden in hoogtes van respectievelijk 60 tot wel 240 cm.

 

Gewicht van de houten dubbeltrap

Om het gewicht te bepalen van een dubbeltrap gebruiken we een vuistregel. Voor elke trede die de trap telt rekenen we 1 kg. Stel je neemt een plateautrap van 6 treden dan weegt de trap rond de 6 kg. Dit is een schatting. Hout is een natuurlijk product waardoor het gewicht per ladder kan verschillen. De 1 kg per trede kan als richtlijn gebruikt worden.

 

Keuring en certificaten voor de professionele dubbeltrap

Alle producten voldoen aan het Besluit Draagbaar Klimmaterieel (Warenwet) en zijn dus geschikt voor professioneel gebruik in de bouw.  Houten ladders hebben een lange levensduur, ook bij intensief gebruik. Wij zijn zelf gecertificeerd om onderhoud en keuringen te verzorgen en omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteit geven we standaard op alle producten 5 jaar Garantie!

 

Contact

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected] met ons op!

 

Handige houten dubbeltrap
  • Houten dubbeltrap

   De houten dubbeltrap is tweezijdig te betreden, dus hoeft minder vaak te worden verplaatst. De houten dubbeltrap, gemaakt van licht en stevig grenen, heeft een optrede van 20 cm en is verkrijgbaar van 2 x 3 tot 2 x 12 treden (van 60 cm tot 240 cm)

   €166,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »