Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

De zwevende boomstam wandplank

Stijlvolle en prachtige zwevende eiken planken kunnen een unieke uitstraling geven aan een ruimte! De zwevende wandplank is massief eiken. In lengtes verkrijgbaar van 40 cm tot 240 cm. De boomstam wandplank is er in twee diktes 32 mm en 40 mm. 

De zwevende boomstam wandplank is blind te monteren. Dit wil zeggen dat de bevestiging vanuit binnenuit is en er geen bevestigingsmateriaal zichtbaar is. Het RVS-bevestigingsmateriaal van de wandplank eiken zit hierbij inbegrepen. De wandplank zwevend eiken wordt bevestigd met behulp van een RVS-beugelset die tegen de muur gemonteerd wordt.

Zwevende wandplank ophangsysteemachterkant zwevende plank

 

Boomstam afwerking

De wandplanken in deze categorie hebben de boomstam afwerking. Hierbij is de natuurlijke van de eik zichtbaar gebleven aan de kopse kant van de plank. De eiken boomstam wandplank heeft de rondingen en de bolling van de boom behouden. Deze vormt toont optimaal de hout structuur.

 

Functie

Een boomstam wandplank kan worden gebruikt met het oog op pratische toepasbaarheid als boomstam boekenplank, plank voor de handdoeken of in de keuken als plank voor specerijen of andere kookattributen. Ook kan een boomstand plank muur als decor worden gebruikt voor andere spullen zoals souvenirs, verzamelingen of een mooie vaas bloemen.

 

Houtstructuur

De eiken boomstam wandplanken worden door meubelmakers gefabriceerd van eersteklas (Bis 1 rustiek) eikenhout. Dit type hout is fijn van structuur en vrij van oneffenheden. Het hout heeft een rustige uitstraling.

 

Kleuren wandplank

De eiken boomstam wandplank is in drie tinten verkrijgbaar. Bij de boomstam vormige wandplanken draait het hoofdzakelijk om de structuur en oorspronkelijke vorm van het hout. Dit willen wij resperceteren door natuurlijke kleuren te gebruiken. Op zoek naar een rechte wandplank, bekijk dan deze categorie.

De boomstam wandplank is onbehandeld leverbaar of in twee verschillende soorten olie. Bij een geoliede wandplank is er keuze uit twee typen oliën. De olie die wordt aangebracht op de wandplanken trekt in het hout. De algemene perceptie van geolied hout is dat dit een zachtere en sfeervollere uitstraling heeft dan glanzend gelakt eikenhout. Geolied hout is ook kwetsbaarder doordat de olie niet vocht of vuilafstontend is. 

   • Nature geolied. De transparante olie zorgt dat de wandplank beschermd is. De natuurlijke houtkleur is zichtbaar. Het eikenhout kleurt overtijd wat gelig.
   • Transparant geolied. Deze olie heeft wit pigment waardoor de eiken wandplank de oorspronkelijke kleur behoud en niet gelig kleurt overtijd.
   • Onbehandeld. Ook is het mogelijk een onbehandeld exemplaar te kiezen. Dit geeft de mogelijkheid de boomstam wandplank zelf van een lak of olie te voorzien. 

 

Afmetingen zwevende eiken plank

De eiken wandplank is in twee dikte maten leverbaar, 32 mm en 40 mm. Daarnaast zijn de wandplanken in verschillende lengtematen van 60 cm tot 180 cm. Ook is er keuze uit drie breedte maten, 20 cm, 25 cm en 30 cm.

 

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over de eikenhouten wandplanken? Stuur een email naar [email protected]nladders.nl

Boomstam wandplank
  • Boomstam wandplank nature geolied

   De boomstam wandplank nature geolied is beschermd zacht en sfeervol van kleur. De wandplank is er in verschillende afmetingen. Te gebruiken in alle ruimtes van een huis of kantoor. De boomstam wandplank toont de natuurlijke ronding van de bast van de boo

   €60,00
  • Wandplank boomstam onbehandeld

   De zwevende eiken wandplank boomstam onbehandeld. Deze wandplank met de natuurlijke ronding van de boom is onbehandeld. Dit geeft de mogelijkheid de wandplank zelf te behandelen.

   €60,00
  • Boomstam wandplank transparant geolied

   De boomstam wandplank transparant geolied is beschermd tegen vocht en vuil. De wandplank is er in verschillende afmetingen. Te gebruiken in alle ruimtes van een huis of kantoor. De olie bevat wit pigment waardoor de verkleuring van de wandplank minder zic

   €65,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »