Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Onze houten schilderstrap (of werktrap)

De houten schilderstrap (in de volksmond ook wel werktrap genoemd) is één van de meest gebruikte allrounders. De inklapbare trap is gemaakt van duurzaam Europees grenenhout, en daardoor lekker licht, ontzettend degelijk en makkelijk op te bergen. 

 

Wij bieden vier verschillende schildertrappen en schildersladders aan. De verschillende trappen en ladders kunnen voor verschillende doeleinde gebruikt worden. Elke werktrap en elke ladder heeft zijn eigen specificaties. 

 

De houten schilderstrap

De schilderstrap is een inklapbare houten trap met vlakke treden aan een zijde. De schilderstrap is stevig en heeft een grote draagkracht. De trap is te verkrijgen van 3 tot 12 sporten met de bijbehorende lengte van 60cm tot 240cm. De schilderstrap is licht van gewicht en hierdoor goed te tillen en hierdoor erg mobiel.

 

De houten plateautrap

De houten plateautrap is een erg veilige werktrap. De houten schilderstrap heeft een veiligheidshendel/handvat aan de ovenzijde en standaard een vast plateau/bordes. Dit is de enige werktrap met een vast bordes/plateau. Een plateau/bordes op een schildertrap is bedoelt om gereedschap of bijvoorbeeld een pot verf neer te zetten. De plateautrap is de enige trap waarbij er tot op de hoogste trede (het plateau) gewerkt kan worden. Dit kan door de veiligheid van het houten handvat op de werktrap. De houten schilderstrap is te verkrijgen van 3 tot 12 sporten met de bijbehorende lengte van 60cm tot 240cm. De plateautrap is licht van gewicht en hierdoor goed te tillen en hierdoor erg mobiel.

 

De houten dubbeltrap

De houten dubbeltrap is een houten werktrap met vlakke treden aan beide kanten van de inklapbare houten trap. Hierdoor is de houten schilderstrap vanaf twee kanten te belopen. Dit kan veel verplaatswerk schelen. De houten schilderstrap heeft een draagkracht van ruim 200kg. De dubbeltrap is te verkrijgen van 3 tot 12 sporten met de bijbehorende lengte van 60cm tot 240cm. De dubbele houten schilderstrap is licht van gewicht en hierdoor goed te tillen en hierdoor erg mobiel.

 

De houten schildersladder

De houten schildersladder is een werktrap met rechtopstaande sporten aan beide kanten van de ladder. In tegenstelling tot bovengenoemde schilderstrappen heeft deze ladder dus staande sporten in plaats van vlakke treden. De schildersladder is erg bruikbaar en licht van gewicht. De schildersladder is eenvoudig te verplaatsen en kan in allerlei situaties gebruikt worden. De trap is in ingelakpte stand een aantal centimeters 'dunner' dan de werktrappen met vlakke treden. De schildersladder is in drie maten verkrijgbaar; 2x4 (100cm) 2x5 (125cm) en 2x6 (150cm)

 

Bordes/plateau

Een plateau of bordes kan handig zijn tijdens het werken op een trap. Een plateau kun je aan de bovenkant van de schilderstrap bevestigen om er vervolgens gereedschap of bijvoorbeeld een potverf neer te zetten. De plateautrap heeft zelf een plateau. Bij een dubbeltrap en een schildertrap is een bordes/plateau optioneel.

 

Contact

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected]

Houten schilderstrap (inklapbare trap)
  • Houten plateautrap (grenen)

   Houten plateautrap. Gemaakt van licht en stevig grenen hout. Oploopbaar tot en met de bovenste trede (het plateau). Dwarsbalk en doorlopende stijlen bieden houvast. Met handig plateau om emmer of verpot te plaatsen. Optrede 20cm.

   €160,00
  • Houten schilderstrap (werktrap)

   Grenen houten schilderstrap (werktrap) van professionele top kwaliteit. Geschikt voor allerlei schildersklussen in en om het huis. Degelijk en stabiel. Los bordesje voor bovenop verkrijgbaar voor emmer of verfpot. Optrede 20cm. Verkrijgbaar van 3 tot 12 t

   €97,00
  • Houten dubbeltrap

   De houten dubbeltrap is tweezijdig te betreden, dus hoeft minder vaak te worden verplaatst. De houten dubbeltrap, gemaakt van licht en stevig grenen, heeft een optrede van 20 cm en is verkrijgbaar van 2 x 3 tot 2 x 12 treden (van 60 cm tot 240 cm)

   €166,00
  • Houten schildersladder

   De houten schildersladders zijn opklapbare houten schildersladders met twee keer vier, twee keer vijf of twee keer zes sporten. De sporten staan rechtop, waardoor de schildersladder erg weinig ruimte gebruikt in ingeklapte stand.

   €69,00
  • Los bordes / plateau voor werktrap

   Los bordes te gebruiken in combinatie met een keukentrapje of een werktrap. Het losse bordes wordt vaak gebruikt om een verfpot of een emmer op te plaatsen.

   €37,50

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »