Houtenladders.nl

 • Uit eigen timmerfabriek
 • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
 • 5 Jaar garantie
 • |
 • |
 • Registreren

Professionele houten ladders

Houtenladders.nl biedt vakmensen kwalitatief hoogwaardige professionele trappen en professionele ladders. Houten ladders onderscheiden zich op een aantal onderdelen;

 • Een professionele houten ladder biedt veel stabiliteit door het eigen gewicht. Door het gewicht waait de ladder bijvoorbeeld niet gemakkelijk om.
 • Bij schade aan de ladder zijn onderdelen als sporten eenvoudig te repareren en te vervangen. Dit verlengt de levensduur van de professionele ladder.
 • Hout voelt warm aan, ook bij koude buiten temperaturen. Dit komt doordat hout niet geleidt. Een belangrijk voordeel voor vakmensen die veel buiten werken.
 • De professionele houten ladder geleidt geen elektriciteit. Dit maakt het werken met elektriciteit een stuk veiliger. 

 

Verschillende typen professionele ladders

Wij bieden voor verschillende specialisaties en ambachten een geschikte oplossing in de vorm van een professionele houten ladder, welke voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

 

Professionele ladders voor schilders

 • Een dubbeltrap, met vlakke treden aan beide kanten Zo kun je snel overstappen naar de andere kant zonder de trap te verzetten.
 • Een schildersladder, met rechtopstaande sporten aan beide kanten. Dit is het Duitse model wat vooral handig is omdat het compact is op te bergen.
 • Een schildertrap, een zeer stevige trap met treden aan een kant.
 • Reformladder tweedelig. Een ladder om op hoogte te werken. Kenmerkende houten reformladder met uitlopende bomen. En deze ladder kan op zichzelf staan (de A-stand)
 • Reformladder driedelig, meer lengte nodig? Dan is een driedelige reformladder een optie. Eenvoudig te bevestigen en met de kenmerkende uitlopende bomen. Kan ook op zichzelf staan. 
 • Opsteekladder tweedelig. Een rechte opsteek ladder bestaande uit twee ladders. Zonder uitlopende poten.
 • Optrekladder tweedelig. Een optrek ladder bestaande uit twee rechte ladders. Aan de bovenzijde van de ladder zitten wieltjes gemonteerd. Met behulp van een touw kan de ladder omhoog getrokken worden tegen een muur aan.

 

Professionele ladders voor dakwerkers

Werk je op of aan daken dan hebben wij hier een professionele speciale dakladder voor. De dakladder kan door de aangepast maat over de dakpannen liggen zonder stabiliteit te verliezen. Voor deze ladders zijn er speciaal koppelstukken ontwikkeld wanneer een grotere hoogte bereikt moet worden. Met de koppelstukken kunnen twee ladders aan elkaar gekoppeld worden. Voor extra stevigheid en veiligheid kan de dakladder ook worden voorzien van een nokhaak. 

 

Professionele ladders voor glazenwassers

Voor glazenwassers hebben we twee professionele ladders. Afhankelijk van de hoogte is er keuze uit een tweedelige glazenwassersladder of een driedelige variant. Daarnaast kunnen we de glazenwassersladder maken met een optrede van 30 of van 35 cm. De kenmerkende uitlopende poten worden standaard met rubberen voeten afgeleverd. Hierdoor heeft de trap meer grip op de grond en verkleind de kans op wegglijden. Los bieden wij ook een raambalk aan. 

 

Professionele ladders voor Hoveniers/tuinbouw/fruitbouw

Voor vakmensen die werken met bomen, planten en struiken hebben wij een speciale driepoot ladder. Deze kan gebruikt worden bij het snoeien, plukken of onderhouden van bijvoorbeeld bomen of struiken. De driepootladder onderscheidt zich door zijn derde poot. De ladder kan op zichzelf staan. Hierdoor hoeft hij nergens tegenaan te staan. Hiermee voorkom je schade aan de gewassen.

 

Professionele ladders voor Bouwvakker/Timmermannen

Voor de makers en de bouwers hebben we twee typen bouwladders. Bij de klassieke bouwladder zijn de sporten gefreesd en gelijmd in de boom. Bij een normale bouwladder zijn de sporten tegen de bomen van de ladder geschroefd. 

 

Boomladder/Enkele houten ladder

Voor uiteenlopende beroepen hebben wij ook een enkele houten ladder. Dit is een basale enkele ladder met staande sporten. Deze ladder is 40 cm breed en kan voor allerhande doeleinde gebruikt worden. Op verzoek kunnen we deze boomladder ook smaller maken en eventueel voorzien van stalen pinnen aan de poten.

 

Accessoires

Bij de verschillende werktrappen zijn er verschillende professionele accessoires verkrijgbaar om het werk wat aangenamer en gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan een bordes om een pot verf of gereedschap op te leggen. Voor extra comfort hebben wij ook een ladderbankje en een afstandshouder.

 

Certificering

Alle producten voldoen aan het Besluit Draagbaar Klimmaterieel (Warenwet) en zijn dus geschikt voor professioneel gebruik in de bouw.  Houten ladders hebben een lange levensduur, ook bij intensief gebruik. Wij zijn zelf gecertificeerd om onderhoud en keuringen te verzorgen en omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteit geven we standaard op alle producten 5 jaar Garantie!

 

Contact

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of stuur een email naar [email protected] met ons op!

 

Professionele ladders hout
  • Houten plukladder (driepootladder, fruitladder, of snoeiladder)

   Ouderwets degelijk en sfeervol in de tuin. Houten plukladder, ook wel snoeiladder of driepootladder genoemd. Gemaakt van hoogwaardig Oregon Pine hout. De ladders zijn zeer handzaam, veilig en hebben het voordeel dat fruitbomen niet worden beschadigd.

   €185,00
  • Enkele houten ladder

   Een enkele houten ladder is ideaal om de hoogte in te gaan. De ladder is verkrijgbaar tot 550cm. De ladder kan voor binnen en buiten gebruikt worden. De enkele houten ladder is behandeld met lijnolie voor extra bescherming voor buiten

   €135,00
  • Houten dakladder

   De houten dakladder heeft een optrede van 28 cm en een breedte van 36 cm. De dakladder is verkrijgbaar van 8 tot 17 sporten. De houten dakladder is door de gebogen sporten en het lichte gewicht naadloos over de dakpan heen te plaatsen.

   €95,00
  • Bouwladder klassiek

   De klassieke houten bouwladder is zeer stevig doordat de sporten zowel ingefreesd als verlijmd zijn. Verkrijgbaar van 12 t/m 19 sporten. Voldoet aan de eisen van het Besluit Draagbaar Klimmateriaal (de Warenwet).

   €165,00
  • Houten bouwladder

   Degelijke houten bouwladder, gemaakt van Yellow Pine. Veelal gebruikt bij steigers op de bouwplaats. verkrijgbaar in de maten 2,00 meter tot 4,50 meter. De optrede is 28 cm en de breedte 49 cm. Gekeurd volgens NEN 2484.

   €95,00
  • Houten plateautrap (grenen)

   Houten plateautrap. Gemaakt van licht en stevig grenen hout. Oploopbaar tot en met de bovenste trede (het plateau). Dwarsbalk en doorlopende stijlen bieden houvast. Met handig plateau om emmer of verpot te plaatsen. Optrede 20cm.

   €160,00
  • Houten schilderstrap (werktrap)

   Grenen houten schilderstrap (werktrap) van professionele top kwaliteit. Geschikt voor allerlei schildersklussen in en om het huis. Degelijk en stabiel. Los bordesje voor bovenop verkrijgbaar voor emmer of verfpot. Optrede 20cm. Verkrijgbaar van 3 tot 12 t

   €97,00
  • Houten dubbeltrap

   De houten dubbeltrap is tweezijdig te betreden, dus hoeft minder vaak te worden verplaatst. De houten dubbeltrap, gemaakt van licht en stevig grenen, heeft een optrede van 20 cm en is verkrijgbaar van 2 x 3 tot 2 x 12 treden (van 60 cm tot 240 cm)

   €166,00
  • Houten reformladder 2-delig

   Een reformladder is een perfecte allrounder. Deze uitschuifbare ladder kan op twee manieren gebruikt worden; de houten reformladder kan zowel uitgeschoven als in spreidstand gebruikt worden. Maximale lengte 750 cm.

   €249,00
  • Houten glazenwassersladder 3-delig

   De 3-delige glazenwassersladder is zeer stabiel door de uitlopende bomen. Deze glazenwassersladder is vervaardigd van duurzaam Oregon Pine hout. Standaard met rubber voeten geleverd voor een optimale grip.

   €528,00
  • Houten schildersladder

   De houten schildersladders zijn opklapbare houten schildersladders met twee keer vier, twee keer vijf of twee keer zes sporten. De sporten staan rechtop, waardoor de schildersladder erg weinig ruimte gebruikt in ingeklapte stand.

   €69,00
  • Houten glazenwassersladder 2-delig

   De professionele 2-delige houten glazenwassersladder is vervaardigd van de houtsoort Oregon Pine en is zeer stabiel door de uitlopende bomen. Standaard geleverd met rubber voeten voor een optimale grip en met muurrollen.

   €337,00

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »