Houtenladders.nl

  • Uit eigen timmerfabriek
  • Gratis verzending in NL vanaf 150,-
  • 5 Jaar garantie
  • |
  • |
  • Registreren

Houten ladders

Onze houten ladders

Houten ladders worden steeds populairder bij professionals, en dat is niet voor niets! De veerkracht en het gewicht van duurzaam hout bieden je namelijk meer stabiliteit. Houten ladders voelen daarbij ook een stuk ‘warmer’ aan de handen, en dat is natuurlijk geen overbodige luxe tijdens de koude dagen. Het feit dat hout geen elektriciteit geleidt, maakt de houten ladders ook nog eens een stuk veiliger. Daarnaast kent hout ook bij intensief gebruik een lange levensduur, zijn alle onderdelen vervangbaar en kan alles dus in no-time gerepareerd worden. Wat wil je nog meer?!

 

Betrouwbaar, stevig en uniek

 Hoewel ladders uit allerlei materialen gemaakt kunnen worden, zweren wij bij het gebruik van hout. Natuurlijke materialen als hout zijn nu eenmaal ontzettend stevig en duurzaam. Wat onze houten ladders anders maakt? Wij specialiseren ons al generaties lang (sinds 1891!) in de ambacht van het maken van de hoogste kwaliteit houten ladders.

We maken onze houten ladders dan ook al jaren van duurzaam Oregon Pine van hoge kwaliteit. Een hoogwaardige houtsoort welke we zelf helemaal uit Amerika importeren. Waarom? Oregon Pine heeft unieke eigenschappen die andere houtsoorten niet hebben. Het hout is ontzettend taai, flexibel (breekt dus niet snel) en gaat lang mee. De sporten maken we daarentegen van Essenhout; dat staat nu eenmaal bekend om het feit dat het zo ontzettend sterk is.

 

Certificaten en keuringen

Al onze ambachtelijke producten voldoen aan het Besluit Draagbaar Klimmateriaal (de Warenwet) en NEN131; en dit betekent natuurlijk dat ze hartstikke geschikt zijn voor professioneel gebruik in de bouw.

Het team van Houtenladders.nl is zelf gecertificeerd om zowel het onderhoud als de keuringen te verzorgen, en omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit geven we standaard 5 jaar garantie op al onze producten. Daarnaast behandelen we al onze houten ladders met ruwe lijnolie zodat deze ook buiten zonder problemen gebruikt kunnen worden.

 

Helemaal aangepast op jouw wensen

Onze traditie en ambacht zorgen ervoor dat wij iedere keer weer de juiste kwaliteit kunnen leveren die je zoekt. Heb je nu hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat, wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of neem gewoon even contact met ons op!

Socialmedia

© Copyright 2020 Houtenladders.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »